Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat'ın Oyuncu Kadrosuna Bomba Transfer! Dengeleri Değiştirecek!

Teşkilat'ın Oyuncu Kadrosuna Bomba Transfer! Dengeleri Değiştirecek!

Müge Kakşi
19.09.2021 - 17:17

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat, sezon finaline girerek izleyicilerini üzmüştü. Dizinin yeni sezon fragmanları ise bu kez izleyiciyi sevindirirken, fenomen dizinin 26 Eylül Pazar günü ekranlara geleceği öğrenildi. Teşkilat dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Gürkan Uygun  dahil oluyor. Ekibin yeni lideri Halit Başkan’la olan geçmişi nedeniyle ekibin içindeki dengeleri de değiştirecek Yıldırım karakterine hayat verecek olan Gürkan Uygun kimdir? Gürkan Uygun kaç yaşında ve nereli? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TEŞKİLAT DİZİSİNE BOMBA TRANSFER

Gürkan Uygun, dizide canlandıracağı Yıldırım karakteriyle ekibin yeni belalısı olacak. Ekibin yeni lideri Halit Başkan’la olan geçmişi nedeniyle ekibin içindeki dengeleri de etkileyecek olan Yıldırım, karizması ve zekası ile ortalığı fena karıştıracak.

Kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı Yıldırım, perde arkasında ise uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi.

Teşkilat’, kadroya katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile yine adını zirveye yazacak.

Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Teşkilat’ çok yakında ikinci sezon bölümleriyle 26 Eylül Pazar akşamı TRT 1’de başlıyor…

GÜRKAN UYGUN KİMDİR? GÜRKAN UYGUN KAÇ YAŞINDA?

Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 yılında İzmit Yarımca'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile Lise yıllarında tanışmış, 1990 senesinde amatör tiyatroya başlamıştır. Aile Kökeni Gürcistan'a dayanan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Lise yıllarında tiyatro yapmaya başlayan Gürkan Uygun, bu sevdası uğruna 1993 yılında İstanbul’a yerleşti. Dormen Tiyatro’sunda eğitim alan Gürkan Uygun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur.

2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenen oyuncunun bu evliliğinden Mihriban Balım isminde bir kızı ve Ateş isminde bir oğlu vardır. Tatlı Kaçıklar, Deli Yürek, Yılan Hikayesi, Aşkım Aşkım, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Terör, Muhteşem Yüzyıl, Kaçak ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi bir çok sinema ve dizide rol alan Gürkan Uygun, bir süre önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil karakterine hayat vermekteydi. Gürkan Uygun, 1,80 metre boyunda, 76 kilo ve İkizler burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın