Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliyle Gidilebilecek Tatil Yerleri

Sevgiliyle Gidilebilecek Tatil Yerleri

Sevgiliye Hediyeler
11.07.2014 - 10:24 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 14:47

Mutlu bir birlikteliğin içindesiniz, beraber uzunca da bir vakit geçirmişsiniz. Her şey yolunda her şekilde güzel anlaşıyorsunuz. Birlikte vakit geçirmek size çok iyi geliyor, hatta yanından ayrılmayı hiç istemiyorsunuz. Her şey o kadar güzel gidiyor ki mucize gibi yaşadıklarınız. Arada her ilişkide olduğu gibi atışmalarınız, tartışmalarınız oluyor tabii ki de ama onlar bile güzel geliyor size. Çünkü oda sizde suçlu olunduğunda alttan almasını biliyorsunuz. Önemli olanında bunu yapabilmek olduğunun da farkındasınız. Allah nazarlardan saklasın sizi, güzel günleriniz hiç bitmesin her şey hep böyle mutlu geçsin sizin için.

Sürekli farklı şeyler yapmak istiyorsunuz. Onunla yapılan her şey size zevk veriyor her şey çok iyi geliyor ama siz daha bir heyecan katmak ve ilişkiyi hep canlı tutmak adına farklı şeyler düşünmekten ve yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Peki bu sefer ne gibi bir plan yapmalısınız? Hem onun hoşuna gidecek hem de sizin için bir farklılık olacak ne yapabilirsiniz? Uzun uzun düşündünüz ve bir tatil planı yapmaya karar verdiniz. Her şey iyi güzel hoşta tatil yapabileceğiniz o yer neresi olmalı?

Gelin şimdi bunun için bir araştırma yapalım ve sizin için en uygun yer hakkında planlamaya gidelim.

Kaynak: http://www.sevgiliyehediyeler.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marmara Adası

1. Marmara Adası

Marmara denizinin güney batısında bulunan, Balıkesir’e bağlı bir adadır. Gökçeada’dan sonra Türkiye’nin 2.büyük adası olan Marmara adası gidilip görülmesi gereken yerlerden biri kesinlikle.Faaliyet açısından meydanda bulunan çay bahçeleri, oturup muhabbet edip, buz gibi limonatayla birlikte manzaranın tadını çıkarmak için çok uygun. Farklı yönden geceleri sevgilinizle el ele yürüyüş yapmak da ayrı bir keyif verecektir. Adada bulunan prokonisson adlı diskoda da sevgilinizle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sahilinin güzelliği ve denizinin temizliği de insana mutluluk veren cinsten, aba diye adlandırılan sahilinde dinlenmenin ve huzurun dibine vurabilirsiniz.

2. Avşa

2. Avşa

Avşa adası, Marmara denizinin güney batısında bulunan ‘Marmara Adaları’ adıyla anılan takım adalarından bir tanesidir. Adanın hemen hemen her yerinde plajı mevcuttur. Marmara denizinin kesinlikle en temiz yerlerinden birisidir. Restoran ve bar çok sayıda bulunmaktadır. Gittiğinizde kesinlikle balığını ve adanın yerli yapım olan şarabını tatmanızı tavsiye ederim. Disco ve restoranlarda canlı müziği her akşam bulabilir sevgilinizle danslar edebilirsiniz. Adanın etrafını turlayan gezi teknelerine de sevgilinizle birlikte kesinlikle katılmalısınız. Şahin tepesine çıkıp sevgilinizle romantik bir gün batımı organizasyonu yapabilirsiniz.

3. Erdek

3. Erdek

Balıkesir ilinin ilçesi olan Erdek, Marmara bölgesinin Marmara denizine doğru uzanan Kapıdağ yarımadasında Erdek körfezinde yer alır.

Marmara’nın harika bir yarım adası kesinlikle. Gezi alanında sevgilinizin elinden tutun bol bol gezin. Sahilinde uzun uzun vakit geçirin. Midye tava, iskender  ve kokorecin tadına bakmadan asla dönmeyin.  Sevgilinizin omzuna yatıp kayalıklarda oturarak gün batımının o müthiş büyüsüne kapılabilirsiniz. Sevgilinizle özel tekne kiralayıp adanın etrafında baş başa oldukça romantik bir gezi yapabilirsiniz.

4. Çınarcık

4. Çınarcık

Doğuda Yalova, Gökçedere; güneyde Bursa ili, Gemlik ilçesi; batıda Armutlu ve kuzeyde Marmara denizi ile çevrilidir. Marmara’nın ormanlarıyla ve doğal güzellikleriyle şirin turistik bir ilçesidir.

Tatilin sessiz sakinliğinden çok eğlencesinin tadını çıkarabileceğiniz harika yerlerden biridir. Çok canlı ve biraz kalabalık olan Çınarcık temiz denizinin yanı sıra sahip olduğu yaylalar ve yakın olduğu kaplıcalarla da oldukça iyi bir yerdir. Sabahlara kadar açık mekanlarında sevgilinizle birlikte sabahlara kadar eğlenip daha sonra da müthiş güneş doğuşunun tadına varabilirsiniz. Ayrıca kamp olanağı da olduğundan dolayı kamp alanlarında da kalabilirsiniz çok değişik ve eğlenceli bir deneyim olabilir sizin için. Dondurmasının tadına da kesinlikle bakmalısınız.

5. Marmaris

5. Marmaris

Akdeniz kıyı şeridinde yer alan doğal bir liman olup, Muğla iline bağlı bir ilçedir.

Marina ile meydan arasında olan rıhtım çevresinde ve eski çarşıda barlar sokağında harika gece kulüplerinin zevkine varabilirsiniz. Yat limanından barlar sokağına kadar olan yürüyüş alanlarının tadını çıkararak kulağınıza gelen müzikler eşliğinde sevgilinizle birlikte günün ilk ışıklarına kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Sevgilinizle kordondan kalkan teknelerle akşam yemeğinden sonra romantik bir mehtap turu yapabilirsiniz. Sahili oldukça güzel ve akşam yürüyüşleri içinde oldukça uygundur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın