Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizle Hangi Pozisyonda Uyuduğunuzu Seçin, 1 Dakikada Cinsel Hayatınızı Önünüze Serelim!

etiket Sevgilinizle Hangi Pozisyonda Uyuduğunuzu Seçin, 1 Dakikada Cinsel Hayatınızı Önünüze Serelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinizle uyuduğunuz pozisyon cinsel hayatınızla ilgili bilgiler veriyor!

Testi çöz ve öğren!

Sevgilinizle hangi pozisyonda uyuyorsunuz?

İstediğin gibi bir seks hayatın var!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre seks hayatından gayet memnunsun. Her şey istediğin gibi devam ediyor. Sen, seks esnasında partnerinin romantik olmasını istiyorsun o da bu istediğine cevap veriyor. Çok küçük dokunuşlardan bile zevk alıyorsun. Siz partnerinle birbirinizi tamamlıyorsunuz. Harika bir uyumunuz var. Bu uyumu mutlaka devam ettirmelisiniz. Ayrı ayrı başka insanlarla birlikte olursanız birlikteyken aldığınız o hazzı alamazsınız. 

Heyecan verici bir seks hayatınız var. İlişki sırasında ikiniz de çok rahatsınız. Bu rahatlık seks hayatınızın istediğiniz gibi olmasını sağlıyor. :)

İkiniz de sınırları zorluyorsunuz!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre ikiniz de seks hayatınıza çok fazla önem veriyorsunuz. Senin için cinsel birliktelik kusursuz olmalı. Partnerinin neler düşündüğü, neler hissettiği senin için çok önemli. Seks sırasında aklına gelen tüm tuhaflıkları denemek istiyorsun. Partnerin de bunları kabul ediyor çünkü o da bu çılgın deneyimlerden oldukça memnun. 

Seni etkileyebilmek için partnerinin klasik, rutin seks hayatının dışına çıkması gerekiyor. Her zaman yenilikleri, aklına gelen her şeyi denemek görmek isteyen birisin. Yönlendirmeyi ipleri elinde bulundurmayı seviyorsun bu da partnerinin hoşuna gidiyor. :)

Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre cinsellik konusunda biraz utangaçsınız. Birbirinizi çok seviyorsunuz fakat bu utanma huyunuzdan bir türlü vazgeçemiyorsunuz. Birbirinize son derece saygılısınız. Hiçbir şekilde birbirinizi seks konusunda zorlamıyorsunuz. Ama zamanla rahatlayacaksınız. Rahatladığınızda kendinizi o ana verdiğinizde her şey daha güzel olacak. 

Cinsel hayatınızın bu şekilde olması, birbirinize karşı olan sevginizi alıp götürmüyor. İlişkiniz zaten seks üzerine kurulu bir ilişki değil. Bu nedenle rahat olun ve kendinizi bırakın. :)

İsteklerinizi belirtmelisiniz!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre cinsel hayatından pek memnun değilsin. Partnerin senin aksine çok memnun. Seni sanırım tatmin etmek zor. Tatmin olamama sorununun da sevgilin farkında değil. Partnerin ne yaparsa yapsın hiçbir şeyden memnun kalmıyorsun. Yatakta her şeyi yapan sensin. Karşı taraftan da bir şeyler bekliyorsun fakat o henüz beklentilerinin farkında değil. 

Ona bir an önce bu konudan bahsetmelisin. İsteklerini, sana yapmasını istediğin ne varsa ona söylemelisin. Yoksa böyle devam etmez. Bizden demesi... :)

İddialı ve yaratıcısınız!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Seks konusunda iddialısınız. Yatakta kesinlikle bencil değilsiniz. İkiniz de inanılmaz derecede düşüncelisiniz. Sen de o da ne istediğinizi bildiğiniz için isteklerinizi kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Yatakta oldukça da yaratıcısınız. Bu yaratıcılık sizi doruklara çıkarıyor. Bu nedenle her seferinde memnun kalıyorsunuz. 

Yani anlayacağınız cinsellik konusunda sizden iyisi yok. Umarız ki hep bu şekilde devam eder. Birbirinizi dinlemeniz ve düşünmeniz ayrıca çok güzel. :)

İkiniz de yatakta 10 kaplan gücündesiniz!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz resmen çılgın bir birliktelik yaşıyorsunuz. Sizi tutabilene aşk olsun vallahi! İkiniz de yatakta birdenbire 10 kaplan gücüne erişebiliyorsunuz. Normal hayatlarınızda çok sakin yapıdasınız fakat iş sekse gelince size bir şeyler oluyor. Sizi durdurabilene aşk olsun. 

Bunu abartmıyoruz bak, sen de bunun gayet farkındasın. İkiniz de bu durumdan oldukça memnunsunuz. Herkes sizin gibi olmak ister. Bravo, kocaman bir alkış gelsin size! :) 👏

İkiniz de yatakta kazanıyorsunuz!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz gerçekten bu işi biliyorsunuz. Her zaman kendinden önce partnerini düşünüyorsun. Onun en küçük hareketinden ne istediğini anlayabiliyor, buna göre harekete geçiyorsun. Partnerini fazlasıyla mutlu ediyorsun. E tabii sen onu mutlu edersin de o da seni etmez mi? Elbette eder. Senin fedakarlığını ve üst düzey çabanı gören partnerin senin de istediklerini sana veriyor. 

Karşılıklı bir şekilde birbirinizi mutlu ediyorsunuz. İkinizde bu oyunda kazanansınız. Umarız ki herkes sizin gibi kazanır. :)

Bir kırılma yaşamaya ihtiyacınız var!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz seksten memnun kalmak için çabalıyorsunuz. Sanırım cinsellikle ilgili bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bu sorunları aşmak için de elinizden geleni yapıyorsunuz. İkiniz de bu olaya kendinizi veremiyorsunuz. Verdiğiniz zaman çok güzel şeyler olacak ama bi türlü o kırılmayı yaşayamıyorsunuz. 

Ama bir gün o kırılmayı yaşayacaksınız ve ikiniz de çok mutlu olacaksınız. Boş geçen zamanlarınıza üzüleceksiniz e bazen de yaptığınız şeylere güleceksiniz. :)

İlişkinizin devam etmesini sağlayan güç seks!

Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz birbirini çok seven iki insansınız. Yatakta aşırı derecede rahatsınız. Rahat olmanız cinsel hayatınızı da olumlu etkiliyor. Belki de yatakta dünyanın en uyumlu çifti siz olabilirsiniz. Bu uyumunuz keşke normal ilişkinizde de olsa. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar var fakat bu sorunları yatağa taşımıyorsunuz. İlişkinizin devam etmesini sağlayan güç sekstir. Kim bilir? 

Seks hayatınız dört dörtlük evet ama ilişkinizi de dört dört hale getirmelisiniz. Yoksa bir yerde mutlaka tıkanacaktır. Ne siz ne de biz bu tıkanmayı istemeyiz. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
26
19
9
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

İkiniz de yatakta kazanıyorsunuz! İkiniz de yatakta kazanıyorsunuz! Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz gerçekten bu işi biliyorsunuz. Her zaman kendinden önc... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İsteklerinizi belirtmelisiniz!

Büşra Taşkın

İkiniz de yatakta kazanıyorsunuz! İkiniz de yatakta kazanıyorsunuz! Seçtiğin uyku pozisyonuna göre siz gerçekten bu işi biliyorsunuz. Her zaman kendinden önc... Devamını Gör