Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizin Hangi Tip Erkek Olduğunu Öğrenin İşte Her Yerde Karşımıza Çıkan 10 Erkek Tipi

etiket Sevgilinizin Hangi Tip Erkek Olduğunu Öğrenin İşte Her Yerde Karşımıza Çıkan 10 Erkek Tipi

Merve Ç.
06.11.2015 - 14:38

Sevgilinizin size neler vadettiğini bilmek istemez misini? İlişkinizde sizi nelerin beklediğini görmek için önce sevgilinizin hangi tip bir erkek olduğunu öğrenerek başlayalım işe.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. “Arif” tipi erkek.

1. “Arif” tipi erkek.

Tipik Türk erkeği tipidir, sahiplenici, kıskanan, kısıtlayan, maço. Arif tipi erkek kadının yerini bilmesi gerektiğini düşünen bir erkektir. Ona göre erke adam ağlamaz, karı gibi gülmez, sözünün eridir. Bunları yapmıyor olabilir, ama bu olması gerekendir. Kadını ona saygı göstermeli, erkekliğini sürekli takdir etmelidir. Bu erkek tipi sığırdan moderne kadar geniş bir yelpazede görülebilir. Yani bu adamı Bağcılar’da da Etiler’de de bulabilirsiniz. Bu tip bir erkekle ilişki yaşamak istiyorsanız haddinizi bilmeniz gerekir. Ona sesinizi yükseltemez, trip atamazsınız. Kadın ve erkeğin eşit olmadığını kabul etmek zorundasınız. Bir ilişki yaşaması son derece zor, rahatsız edici, bunaltıcı, boğan bir erkek tipidir. Ama bu tiplerin müptelası yok mudur? “Tofaşk” sayfasına bak, onlarcasını görürsün.

2. “Berk” tipi erkek.

2. “Berk” tipi erkek.

Günümüzde en sık görülen erkek tipidir, Berk tipi erkekler. Kendine daha iyi bakan, daha şık giyinen, modayı takip eden, ama içindeki sığırı tam öldürememiş erkek tipidir. Bir nevi, Arif tipi erkeğin revize edilmiş halidir. Kıskançlıkları, ota boka karışmaları daha kapalı, daha akıllıca gizlenmiş şekilde ortaya çıkar. Mesela “dün mesajıma çok geç cevap verdin” der, açığınızı arar, bulduğunda da o kanaldan yürümekte bir beis görmez. Sosyal bir tiptir Berk’ler, arkadaşları onlar için çok önemlidir. Berk’lerin bir diğer en önemli özelliği ise sizde eleştirdiği durumun bire bir aynısı yaşamaları durumunda “ne var ya bunda” demekten utanmazlar.

3. “Taylan” tipi erkek.

3. “Taylan” tipi erkek.

Umursamaz erkek tipidir Taylan tipi, erkek. Gidersen ekime gitmezsen s…me kadar akımının yılmaz savunucusudurlar. Gözü daima dışarıdadır, asla sizinle yetinmeyecektir, sizden öncesinde tezgahından (!) tonlaca kız geçmiştir ve Taylan’lar bununla gurur duyar. Ancak sizin geçmişinizi sürekli deşmekten de geri durmazlar. Bakmayın siz Taylan’lardaki bu ulaşılmaz, kendine güvenli, havalı tiplere neticede bir Türk erkeğidir ve her Türk erkeğinin yaşadığı sıkıntıları aslında yakınen yaşıyordur. İlgi görmekten, şımartılmaktan, poh pohlanmaktan, aman ne yakışıklısın, aman ne hoşsun denmesinden acayip zevk alırlar. Taylan’ları sırf ona iltifat ederek elde etmek mümkündür. Her şeyin teorisini bilir ancak pratikleri yoktur bu Taylan’ların. Mesela en kötü sevişen erkekler listesinin daima ilk üçünde yer alırlar.

4. “Kamil” tipi erkek.

4. “Kamil” tipi erkek.

Türk kızlarına “Kezban” diyen, tecrübesiz, beceriksiz, romantizm, aşk, vb. olguları sadece tanım olarak bilen erkeklerdir. İçi boş kendine güvenleri adamı deli eder. “Kitap okumuyorum, eksikliğini de hissetmiyorum” diyen erkekler bunlardır. Bir ilişkiden aradığınız nedir bilmiyorum ama onu Kamil tipi bir erkekte bulamayacağınızdan adım gibi eminim. Sosyal medyanın her alanında aktiftir bu arkadaşlar, atıp tutarlar, asıp keserler ama bir kere yüz yüze gelmeye görün ne kadar boş olduklarını anlamanız sadece 10 dakikanızı alır. Klişelerin insanıdır bunlar. Her eylemleri, her sözler, her düşünceleri buram buram klişe kokar. Kendileri pek düşünmez bu arkadaşların zira daha önce birileri düşünüp bulmuş, o daha niye yorsun ki kendini? Muhtemelen görücü usulü bir evlilik yapacaktır, ilişki yaşadığınıza değmez.

5. “Ahmet” tipi erkek.

5. “Ahmet” tipi erkek.

“Sıradan” kelimesinin vücut bulmuş halidir Ahmet tipi erkekler. Her şeyleri tahmin edilebilirdir, sürprizlere kapalı, yeniliklere sırtı dönük bir tiptir. Alıştığı şeylerin değişmesinden korkar bu adamlar. Her an kaybedecekmiş korkusuyla yaşarlar, çünkü dillendirmeseler de onlar da sıradanlıklarının, kendilerinden daha iyi bir sürü erkeğin varlığının farkındadırlar. Siz bunu fark etmeyesiniz diye çırpınır, ama fark etmemeniz sadece sizin salaklığınızdır. İyi niyetli erkeklerdir aslında ama bir ilişki için sadece bu kadarı yeterli değildir. Mesela Ahmet’ler modayı takip etmeye çalışır ancak ne gariptir ki hiçbir akım onlar için uygun değildir. Sakal yakışmaz, saç uzatırlar çirkin olurlar, bol kot moda olur çuval giymiş gibi görünürler, skiny kot moda olur Ahmet’lerin götü ay gibi çıkar ortaya. Sıradandır Ahmet’ler, yaşamış olmak için bir ilişki yaşamak isteyen kızlar için ideal olabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. “Mert” tipi erkek.

6. “Mert” tipi erkek.

Sosyallik olmasa ölecek erkek tipidir Mert’ler. Mert’leri gördün mü? Mert’ler geldi mi? Mert’ler nerede? Mert’ler de geliyor mu? gibi sözleri çok duyarsınız bu erkeklerden biriyle beraberseniz. Bir ortama girdiğinizde Mert bir an kaybolur ve her masayı dolaştıktan 2 saat sonra sizi eliyle koymuş gibi bulur. Bu özelliğine laf ederseniz de ciddi bir kavgaya hazır olun, çünkü Mert’ler kendilerini arkadaş çevresi üzerinden tanımlayan erkeklerdir. Peki ilişkileri nasıl olur Mert’lerin? İyi olmaz. Özensizdir, ilgisizdir, yapmacıktır, değişkendir, maske takat Mert’ler. En üzgün olduğunuz anlarda, onu tanıyan birini gördüğünde dünyanın en mutlu insanıymış gibi davranabilir Mert’ler. Hayal dünyasında yaşamak, Mert’in peşinden oraya buraya sürüklenmek istiyorsanız buyurun Mert’ler sizi bekliyor. Ama unutmayın onu paylaşacağınız yüzlerce kişilik yalan bir çevreye de hazır olun.

7. “Giovanni” tipi erkek.

7. “Giovanni” tipi erkek.

“Sen hiç Türk’e benzemiyorsun” tipi erkeklerdir. Kıskanmazlar, takmazlar, tek başınıza sabahlara kadar gezmenize ses etmezler, ama aynısını sizden de beklerler. Bir Giovanni’nin neler yaptığını asla bilemezsiniz. Sizi arkadaş çevresine sokmayı pek istemez, iki dünyasının farklı olmasını ister. Eğer bunları takan biri değilseniz size bire Giovanni verelim zira ilişkilerinde başarılıdırlar. Sever, sevilir, ilgi gösterir, sinemaya, tiyatroya gider, alış verişe bile gelir Giovanni tipi erkekler, ama özel alanına girmek istemeyeceksiniz. Yalnız kalmak istediğinde yalnız bırakacaksınız, konuşmak istemiyorum dediğinde konuşmayacaksınız, konuyu kapatalım dediğinde kapatacaksınız. İşin özü Giovanni’yi kendine bırakabileceksiniz, onun verdikleriyle yetinmesini bilecekseniz iyi bir ilişki olabilir. Küçük bir hatırlatma; Giovanni tipi erkekler şu listedeki en iyi sevişen erkeklerdir.

8. “Meriç” tipi erkek.

8. “Meriç” tipi erkek.

Meriç’ler kaypaktır, fırsatçıdır, sinsidir, güvenilmezdir. Onunla yeni tanışan biri “harika çocuk ya” diye düşünecektir, ama hiçbir Meriş tipi erkek yoktur ki harika olsun. Meriç’ler olmak istedikleri erkek gibi davranmasını çok iyi bilirler. Ancak asla öyle biri olmak için çabalamazlar. Küçük hesapların insanıdır Meriç’ler, mesela sırf bir kere sevişmek için çırpınırlar, onlara yeter çünkü bir kere sevişmek onlara yeter, hedefleri budur, bu kadardır. Sevgilisinden ayrılmış bir kız mı var? Meriç’ler oradadır, teselli ediyorum bahanesiyle yaklaşmak, sarılmak yetecektir Meriç’e. Meriç’ler hep arkadaş gibi yaklaşır, herkesin arkadaşıdır Meriç, ama masadan ayrıldıktan sonra arkasından bir ton küfür edilen kişidir Meriç. Bir Meriç’le birlikte olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz, ama er geç fark edeceksiniz, fark edince hemen kaçın.

9. “Sertaç” tipi erkek.

9. “Sertaç” tipi erkek.

Modern görünümlü yıpratıcılardır Sertaç’lar. Mesela barda kestiğiniz o harika eleman, o kaslı, o endamlı adam bir süre sonra “nerdeydin sen lan? diyen biri olarak karşınıza çıkabilir ki eğer Sertaç’sa kesin çıkacaktır. Sertaç’lar aslında Arif ile Berk karışımı erkeklerdir. Dış görünüş bakımından bir Berk iken, size Arif hayatı yaşatırlar. Ancak topluluk içinde böyle değildir Sertaç, çünkü insanların kendisi hakkında kötü düşünmesini istemez, zira siz gidince onun yine bir ilişkiye ihtiyacı vardır, kendisi için Sertaç çok iyi çocuktur ya diyecek birileri lazımdır. Çünkü Sertaç’lar referanslar yoluyla avlanır. Birileri onu önermezse açlıktan ölebilirler. Ben onu adam ederim diyorsanız, bunu gözünüz kesiyorsa bir Sertaç ile sevgili olmayı düşünebilirsiniz. Çünkü çağı yakalamış, kariyeri olan, hırslı tiplerdir. Baktınız başaramıyorsunuz kaçar gidersiniz, ama şunu da diyeyim eğer Sertaç hazırlıklı değilse sizi kolay kolay bırakmayacaktır.

10. “Muzaffer” tipi erkek.

10. “Muzaffer” tipi erkek.

Evlenmelik adamlardır bunlar. Evlenmelik derken yanlış anlamayın, çok iyi olduklarından değil, evlilikten başka bir şey beceremediklerinden. Çünkü Muzaffer’ler düzdür, dümdüz. Herhangi bir renkli yönleri yoktur, farklı değillerdir, size sürprizler vadetmez bir Muzaffer, ne görüyorsanız odur. Bu yüzden aslında fena değillerdir, çünkü Muzaffer aldatmaz, kaçamak işler çevirmez. Gerçekten gözü sizden başkasını görmez. Ancak ölesiye tecrübesizdir Muzaffer’ler, bir şey yapmasını istiyorsanız söylemeniz, hatta göstermeniz gerekecektir. Yatakta sadece misyoner pozisyonu ile yetinir Muzaffer, çünkü maksat sevişmek olsun, et ete değsindir. İyi aile babası olur Muzaffer’lerden, evine bağlı, işine gidip gelen tipler olurlar. İlişkinin memur tipleridir Muzaffer’ler. Renkli, cıvıl cıvıl, gezmeyi, eğlenmeyi seven biriyseniz Muzaffer size uymaz. Ama durulmak istiyor,i yuva kurmak istiyorsanız kaçırmayın Muzaffer’i .

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus - “Erkan” tipi erkek.

Bonus - “Erkan” tipi erkek.

Tipinden beklenemeyecek şekilde geri planda kalan, görülmeyen, çekingen tiplerdir Erkan’lar. Kendilerinin farkında değillerdir. Kendinden on kat tipsiz arkadaşlarının sevgilisi varken, Erkan’lar bana kim bakar ki diye düşünür. Ama eğer ki bir Erkan’a kendini tanıtır, Erkan’ın kendinin farkına varmasını sağlarsanız tadından yenmez. Ama o zaman da bir Taylan’a dönüşme riski var ki yine de alınır bu risk. Neticede risk budur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1393
758
496
103
96
91
23