Görüş Bildir
Haberler
SEVGİLİDEN AYRILMAK – 3 Madde

SEVGİLİDEN AYRILMAK – 3 Madde

Ebru Berber Arabul
30.01.2015 - 23:07 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 19:36

SEVGİLİDEN AYRILMAK – 3 Madde

SEVGİLİDEN AYRILMAK – 3 Madde

Üzücü bir sondur ama hepimiz sevgilimizden ayrılma durumunda kalabiliriz. 42 ülkede yapılan bir çalışmaya göre kadın ve erkeklerin ayrılmak için ayrı sebepleri var. İnternet arama eğilimlerine bakıldığında bu konuda kadınların daha fazla arama yaptığı görülüyor fakat erkeklerinde çaktırmadan arkadaşlarına bu konuda danıştıkları yapılan araştırma sonucunda ortaya çıkıyor. Bu yazıyı okuduktan sonra, eğer nedenini bilmiyorsanız ve hatta terk edilmişseniz ” biz neden ayrıldık ” sorusuna cevap bulabileceğinizi umuyoruz.Kadınlar neden sevgililerinden ayrılır.

1. Cimri bir erkek antipatiktir.

Kadın doğası gereği harcama konusunda mental ve huy olarak kısıtlanmış erkeklerden hiç hoşlanmazlar. Hele birde beraberken “alman usulü” dediğimiz türk kadınını iğrendiren bir iş içine girerseniz o dakika tüm çekiciliğinizi yitirip antipatik bir adam olur çıkarsınız.

2. Yalan söyleyen erkek  öz güvensizdir.

Artık söylediğiniz yalanlar dağları aştıysa zannetmeyin ki kadınlar bunu kabullenir veya unutur. Öncelikle bu kadar çok yalana sarılıyor olmanız kadının sizin hakkınızda özgüvensiz bir erkek olduğunuz imajı yaratır ve daha sonra oda size olan inancını yitirir.

3. Erkek görünümlü ODUN !!!

Olup olmadık yerde ağzından kaba saba kelimeler dökülen, bu konuşma tarzını erkek için doğal olduğunu düşünen bir adamsanız aslında bir odunsunuz. Kusura bakmayın ama kadınların erkek adamdan ve hatta maço ve kazak adamdan anladığı şey ağız terbiyesizliği değil sahiplenme duygusudur. Odunluğun alemi yok…Erkekler neden sevgililerinden ayrılır.

1. N’olur biraz az konuş.

Toplum içinde DIRDIR diye bilinen, çoğu zaman bu kadar konuşmanın bilimsel bir açıklaması olmayan, hatta gerekçesinden çok konuşulan durumlardır. Erkek biyolojik olarak çok kelime ile iletişim sağlamadığından maruz kaldığı bu durumdan biran önce kurtulmak ister. Bu durum çok sık tekrarlanırsa tüm ipleri koparabilir.

2. Bi rahat bırak.

Neden yaptın, neredeydin, kiminleydin, neden telefona cevap vermedin, niye öyle baktın, o kimdi, Ooooofffff of. Bu kadar yazmak yeterli gibi.

3. Memnuniyetsiz

Belkide erkeği en çok yıpratan konudur. Bir güzellik yapar, hazırlarken mutlu olur ama hazırlık yaptığı kadın sonunda yalnızca eksiklerden bahseder. İşte erkek için korku filmi gibi kadın. Bu durum erkeği üzer, kendisini yetersiz hisseder. Ve bu durumda erkek önce hiçbir güzellik yapmamaya başlar daha sonra hızla o kadından uzaklaşır.

Aslında çalışmada bunlar gibi birçok madde var fakat kültürümüze yani bizim kadın-erkek ilişkilerinde en çok rastlanan hususlara değindiğimiz yazımız umarız ki hoşunuza gitmiştir. Lütfen tecrübelerinizi ve aklınıza gelenleri okuyucularımızla yorum yaparak paylaşın.

Kaynak : http://www.5n1khaber.com/sevgiliden-ayrilmak-3-madde/

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın