Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğiniz Kızı Etkilemek İçin Kullanabileceğiniz, Vücut Dili Hakkında 10 İlginç Bilgi

etiket Sevdiğiniz Kızı Etkilemek İçin Kullanabileceğiniz, Vücut Dili Hakkında 10 İlginç Bilgi

cakyz
24.08.2015 - 20:26

Vücut dili, çoğumuzun bilinç düzeyinde düşündüğü ve kontrol ettiği bir şey değil. Fakat en az ağzımızdan çıkanlar kadar da etkili. Karşınızdaki insan, vücut dilinize dikkat etmiyor olsa da, bilinçaltı düzeyde bedeninizin söylediklerinden etkileniyor. İşte 10 madde ile kadınları beden dilinizle etkilemenin yolları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlginizi göstermek istiyorsanız, bedeniniz ona dönük olsun.

1. İlginizi göstermek istiyorsanız, bedeniniz ona dönük olsun.

Birbirinize uzak olsanız da, bedeninizi ona dönük tutmak önemli. Bunu yapmadığınız takdirde, onunla ilgilenmediğiniz hissiyatını yaratırsınız. Aynı şekilde, iletişim kurarken de ona dönük olmalısınız. Bedeniniz ona dönük değilken, sözlerinizle ilginizi gösterirseniz ona karışık sinyaller göndermiş olursunuz. Ondan gerçekten hoşlanıyor musunuz, yoksa yalan mı söylüyorsunuz anlayamaz.

2. Göz temasına önem verin.

2. Göz temasına önem verin.

Utangaç bir insan olsanız bile, göz temasına özen gösterin. Eğer göz temasını doğru kullanırsanız, bir kadına onunla ilgilendiğinizi söylemenize bile gerek kalmaz.

3. Güçlü ama rahat bir duruş seksidir.

3. Güçlü ama rahat bir duruş seksidir.

Kültürümüzde erkek, kadının ihtiyaçlarını sağlamak ve korumakla yükümlü kişidir. Bu yüzden bedeninizi kullanarak onlara muktedir olduğunuzu hissettirmeniz gerekir. Maskülen bir tavır, kadınları daima etkiler. Eğer çökkün ya da fazla rahat bir duruşunuz varsa, onlara kaybetmiş, endişeli bir insan izlenimi verirsiniz.

4. Dudaklarınıza dokunmak, onlara direkt olarak seks mesajı gönderir.

4. Dudaklarınıza dokunmak, onlara direkt olarak seks mesajı gönderir.

Dudaklar, bir insanda cinselliğin ilk gelişmeye başladığı organlardır. Aynı zamanda, karşı cinsle birlikteyken aklınızın ücra köşelerinde öpüşme düşüncesi yatmaktadır. Siz dudaklarınıza dokunduğunuzda, bunu gören kadınların dikkati direkt olarak oraya kayacaktır.

5. Ağzınız, alnınız ve gözleriniz birbirleriyle uyumlu olmalıdır.

5. Ağzınız, alnınız ve gözleriniz birbirleriyle uyumlu olmalıdır.

Bir fotoğrafa baktığınızda eğer birinin yapmacık gülümsediğini düşünürseniz, ağzını kapatın ve gözlerine odaklanın. Gözlerinin mutluluk saçmadığını göreceksiniz. Bu yüzden gülümsemenizde samimi olmaya, yüzünüzün tamamıyla hatta bedeninizin tamamıyla gülmeye özen gösterin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yanındayken saçlarınızı ya da kıyafetinizi düzeltin.

6. Yanındayken saçlarınızı ya da kıyafetinizi düzeltin.

Eğer bunu yaparsanız, o anda görünüşünüze dikkat etmenizden yola çıkarak, onunla ilgilendiğinizi düşünür. Bu iyi bir şeydir çünkü hem kendinize özen gösterdiğinizi belli eder, hem de onun kafasında, 'Acaba gerçekten hoşlanıyor mu? Peki ben hoşlanıyor muyum?' tarzı sorular oluşturur.

7. Kaşlar da çok önemli.

Dikkatiniz birine odaklıyken ya da hoşlandığınız birine baktığınızda, kaşlarınız doğal olarak havaya kalkar. Bu durumu, sevdiğiniz kızı etkilemek için kullanabilirsiniz. Yalnız çok fazla kaldırırsanız yapmacık, çok fazla indirirseniz de asabi görünebilirsiniz. Çok ince bir çizgi fakat önemli.

8. Vücuduna baktığınızı belli edin.

8. Vücuduna baktığınızı belli edin.

Siz bir erkeksiniz. Ve karşınızdaki kadın da, eğer onunla ilgileniyorsanız, ona bakmanızı bekler. Bu yüzden ona baktığınız bir anda sizi yakalamasına izin verin. Ama yalnızca ufak bir bakış. Çok uzun bakarsanız sizi sapık kategorisine ya da 'yalnızca cinsel ilişki istiyor' kategorisine alabilir.

9. Size doğru yaklaşırken geri adım atmayın.

Eğer size doğru yürürse ya olduğunuz yerde kalın ya da siz de ona doğru yürüyün. Eğer geri çekilirseniz korktuğunuz ya da onunla ilgilenmediğiniz hissini yaratırsınız ve o da, kendini incinmekten korumak adına ilgisini sizin üzerinizden çeker. Eğer ona doğru bir adım da siz atarsanız kendisine güvenmesini sağlarsınız ve daha çok ilgisini kazanırsınız.

10. Omuzlarınız çok şey söyler.

10. Omuzlarınız çok şey söyler.

Omuzlarınızın duruşuna ne kadar dikkat ediyorsunuz? Büyük ihtimalle çok fazla değil. Fakat söz konusu durumda dikkat etmeniz gerekir. Eğer omuzlarınızı öne düşürürseniz sıkılmış, ilgisiz, gergin ve korkmuş bir görüntü sergilersiniz. Bunların hiçbiri de bir kadını etkilemez. Eğer omuzlarınızı geri çekip göğsünüzü öne çıkarırsanız kendisine güvenen biri olduğunuz izlenimini yaratırsınız. Arada bir omuzlarınızı yukarı kaldırırsanız da, ona sevimli ve duyarlı tarafınızı göstermiş olursunuz. Bunu da pek çok kadın çekici bulur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
602
243
178
118
112
78
78