Görüş Bildir
Haberler
Serena Williams Miami'de Şampiyon Oldu

Serena Williams Miami'de Şampiyon Oldu

Enver K.
05.04.2015 - 10:12

Serena Williams, Miami finalinde Carla Suarez Navarro'ya sadece iki oyun bırakarak şampiyonluğa ulaştı.

33 yaşındaki dünya bir numarası Serena Williams, Miami Açık'taki geleneği bozmadı. Prestijli turnuvayı en çok kazanan isim olma rekorunu sekiz şampiyonluğa çıkaran Serena, müzesine 66. tekler kupasını ekledi.

Rahat bir şekilde geldiği çeyrek finalin ardından üç setlik galibiyetlerle finali bulan Serena'nın son rakibi Carla Suarez Navarro'ydu. Kariyerinin en büyük finalinde boy gösteren Suarez Navarro karşısında açılış setinin beşinci oyunundan itibaren maçı domine eden Serena, henüz bir saat dolmadan işi bitirdi.

Peş peşe aldığı 10 oyunla 6-2, 6-0'a ulaşıp 56 dakika sonunda mücadeleyi noktalayan Serena, beşinci maçlarında da şans tanımadığı Suarez Navarro'ya puan vuruşlarında 27-3'lük ezici bir fark attı. Bu sezonki kusursuz maç kaydını 18-0'a çıkaran Williams, Miami'deki yenilmezlik serisini de 18 maça taşıdı.

Bu adreste üst üste üçüncü kez olmak üzere sekizinci şampiyonluğuna yürüyen Serena, Singapur'daki sezon sonu şampiyonası için süren yarışta da liderliğe yükseldi. Yeni haftada ilk 10'a girecek olan Suarez Navarro ise makus talihini bozamadığı Serena önünde bugüne kadar oynadığı beş maçta yalnızca 12 oyun kazanabildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/tenis/wta-mia...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın