Görüş Bildir
Haberler
Senin Neyin Yok?

etiket Senin Neyin Yok?

Aburoski
03.10.2019 - 18:00

Bakalım senin neyin yok?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını...

3. Söyle bakalım hiç şans oyunlarından medet umdun mu?

4. Peki bize aylık gelirini söyleyebilir misin?

5. Pekiiii seni aldatan sevgilin barışmak isterse ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok yakın arkadaşın için kendini hiç tehlikeye attın mı?

7. İnsanları ikna etme konusunda ne kadar başarılısın?

8. Son olarak, daha önce hiç haksız yere birileri tarafından suçlandığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin sevgilin yok!

Verdiğin cevaplara göre senin maalesef sevgilin yok. Sevgilin olmadığı için çok üzülme. Çok da gerekli değil. Bana sorarsan tek başına daha iyisin sen. Ha yok benim sevgilim olsun istiyorsan da ne yazık ki biraz bekleyeceksin. Öyle hemen olmayacak sevgilin. Bekarlığın tadını çıkar. :)

Senin duyguların yok!

Verdiğin cevaplara göre senin duyguların yok. Bu zamana kadar sana ne yaşattılar da böyle duygusuz oldun? Bu durumda olman senin suçun değil, tamamen çevrenin suçu. Senin duygularını emmişler resmen. Bir an önce çevreni değiştir, kendine gel. Eskiden böyle değildin sen ne oldu sana? Acil hemen eskiye dön. :)

Senin evin yok!

66.media.tumblr.com

Verdiğin cevaplara göre senin evin yok. Üzülme birçok insanın da evi yok. İster inan ister inanma bak benim de yok. Çok istiyorsun biliyorum ama maalesef günümüz şartlarında ev sahibi olmak çok zor. Ev alabilmen için daha çok uğraşmak gerekiyor. Paraları kiraya bayılmaya devam. :)

9. Senin sabrın yok!

Verdiğin cevaplara göre senin sabrın yok. Hiçbir şeye tahammül edemiyorsun resmen. Öyle olur mu hiç? İnsanları biraz alttan almalısın, sabır göstermelisin. Yoksa çevrende kimse kalmaz bak ben şimdiden söylemiş olayım. Sende sabır bırakmayan insanlardan da uzak dur biraz. :)

Senin paran yok!

Verdiğin cevaplara göre senin paran yok! Aaa ne garip birçok insanda da yok. Bu nedenle öyle hiç param yok diye başını duvarlara vurma. Elbet bir gün olur. Avucumuzu açtık bekliyoruz. O para bir gün hepimize gelecek. Az daha sabır... :)

Senin kocan yok!

Verdiğin cevaplara göre senin kocan yok. Evet evli değilsin ve kocan yok. Sevgilin var belki ama kocan değil. :) Birinin senin kocan olması için daha çok var. Ufukta gözükmüyor böyle bir şey. KOcasız devam, daha güzel böyle. Kafa rahat devam böyle. :)

Senin umudun yok!

Verdiğin cevaplara göre senin umudun yok. Bizi ayakta tutan umutlarımız fakat sende o yok. Durumuna bu nedenle çok üzüldüm. Umudumuzdan başka bir şeyimiz yoktu o bile sende yok. Umudunu hiçbir zaman kaybetme, ara bul bir yerlerde çıkar belki karşına. :)

Senin şansın yok!

Verdiğin cevaplara göre senin şansın yok. Bu zamana kadar hiç şanslı bir olmamışsın. Hep başına türlü türlü işler gelmiş. Bi kurşun falan mı döktürsen ne yapsan? Böyle giderse sen çok yaşamazsın bizden demesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
163
138
35
34
26
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
incirli-kurabiye

kocam yokmus...bu durumu kocama nasil anlatsam acaba

Mileva Maric

Aylık gelirim 0. Bir dahakine daha zengin seçeneklerle gel editör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Senin sevgilin yok!.. hatırlattığın için sağol 😋😂😂