Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Duygun Daha Zayıf?

Senin Hangi Duygun Daha Zayıf?

Şimdiye kadar yaşadığımız ve gördüğümüz her şey bizde bazı problemlere neden olabilir. Duygularımıza zarar veren olaylar zamanla da duygularımızı zayıflatabilir. Senin hangi duygun daha zayıf?

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım biri ilk buluşmada ilk neyi sorarsa o kişiden uzaklaşırsın?

4. Pekii eski sevgilin hayatında biri varken seni aradı onunla konuşur musun?

5. Sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki birinin sana güvenmesi seni nasıl hissettiriyor?

7. En son ne zaman ağladın?

8. Son olarak bunlardan hangisi aldatmaya girer?

8. Son olarak bunlardan hangisi aldatmaya girer?

Güven...

Senin güven duygun oldukça zayıf. Ne kendine ne de etrafındaki kişilere tam anlamıyla bir güvenin var. Yaşadığın veya gördüğün şeyler sonucu güvenin çok fazla kırılmış. Bu nedenle herkesten her şeyi beklemeye başlamışsın. Biriyle tanışmak veya o kişiye gerçekten her şeyi anlatmak senin için çok zor. Çünkü bir gün o kişinin senden uzaklaşması ve onunla kurduğun bağın yerini bambaşka duyguların alması seni oldukça korkutuyor. İnsanlara alışman zaman alıyor ve bu zaman geçtikçe sen o kişilerle bir bağ kuruyorsun. Bu bağ güçleniyor ve artık o kişilerin senin hayatından çıkmasından korkar oluyorsun. Ama aklının bir köşesinde de o kişilerin bir gün seni bırakıp gitme ihtimalleri kalıyor. Yani ortada bir şey yokken de sen o kişilerin yokluğunu düşünüyorsun. Bu durum da senin güven duygunun zayıf olduğunu ortaya çıkartıyor. İnsanlara her zaman bir adım geride yaklaşıyorsun ve her zaman onlardan bir adım bekliyorsun. Tam anlamıyla kendini ifade edememenin nedeni karşındaki kişiye yakınlık kuramaman. Başkalarından bir adım beklerken çok fazla şeyi de kaçıyorsun. Senin güven duygunun zayıf olmasının nedeni hayatında yaşadığın birçok kötü tecrübeye dayanıyor.

Sadakat...

Senin zayıf olan duygun sadakat... İlişkiye bakış açın başkalarına göre oldukça farklı. Kendini güven içinde hissettiğin ve rahat hissettiğin bir ilişki içinde olmayı tercih ediyorsun. Bu nedenle güvenmediğin kişilerle bir ilişki içine girmek senin için imkansız. Bütün ilişkilerin temelini güven oluşturduğu için güven duymadığın veya seni şüpheye iten kim varsa o kişiden uzak durursun. Sadakat duygunun zayıf olmasının nedeni ise çok çabuk insanlara olan ilgini kaybetmek. Hayatında olan kişilere ilk başta hissettiğin duyguları hissetmemen veya zamanla yaşadıklarınız sonucu o kişilerden soğuyor olmak seni bu duruma itiyor. Başkalarına ilgi duymaya ve o kişilerle bir yol çizmeye başlıyorsun. Birini aldatmak sana göre bir şey değil ama birine uzun süre bağlı kalmak da sana göre bir şey değil. Çok çabuk değişiklikler arayan ve yenilikten hoşlanan birisin. Monotonlaşmış ilişkilerde seni görmek pek mümkün değil. İlişkilerde zor birisin. Birine alışma sürecin de birinden ayrılma sürecin de senin için oldukça zor oluyor. Bu nedenle insanlara bağlanmadan ve insanlarda sana bağlanmadan onlardan uzaklaşmak istiyorsun.

Sabır...

Senin zayıf olan duygun sabrın... Hayatında her zaman acele eden birisin. Bu aceleci tavrın da çoğu zaman hata yapmana neden oluyor. Sen bir şeyler için heyecanlanıyor ve hemen hayatında olmasını isterken, bu şeyler için bir plan çizmeyi unutuyorsun. En başında güzel gelen şeyler zamanla sana acı verebilir veya en başında tanıdığın kişiler zamanla senin tanıdığın gibi biri çıkmıyor olabilir. Sen yavaş olmaya ve yavaş insanlara tahammül edemiyorsun. Bu pratik biri olmanı sağlasa da çoğu zaman hayatında birçok hataya yer açıyor. Sen emin olmadan hareket ediyorsun. Birinin ilk izlenimi senin için yeterli oluyor. Ondan sıcak bir enerji aldıysan o kişiyle uzun süreli planlar yapmaya başlıyorsun. Kolay insanları hayatına çekiyor ve kolay insanlara adapte oluyorsun. Sen ne kadar güvensen de insanlar senin beklediğin gibi biri çıkmayabilir. Bu yanılgı da zamanla senin aslında güvenini çalar. Bazen beklemek, bir şeyler için zaman tanımak kendimizi korumak için en iyi yöntemdir. İnsanları biraz sohbet ederek değil onlarla uzun süre vakit geçirerek tanıyabilirsin. Sabırsız biri olarak hayatında hemen her şey gerçekleşsin istiyorsun. Bu da seni çok fazla yanlışa sürüklüyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
15
7
7
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın