Görüş Bildir
Haberler
Senin En Kırıldığın Cümle Ne?

Senin En Kırıldığın Cümle Ne?

İnci Döşer
18.08.2024 - 14:01

İnsanı kıran bazen bir kelime bazen de bir cümle olabiliyor. Senin kırılmana hangi cümle sebep oluyor? Merak ediyor musun?

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. İlişkilerin genelde nasıl biter?

4. İnsanlarla tartışmaya girer misin?

4. İnsanlarla tartışmaya girer misin?

5. Genelde olaylara tepkin nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İnsanlar seni kolayca üzebilir mi?

7. Seni en çok kim kırabilir?

8. Çok pişmanlığın var mı?

8. Çok pişmanlığın var mı?

9. Karşına bir zorluk çıktığında ne yaaprsın?

10. Kaybetmekten korktuğun birini kaybettin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

''Seni hiç sevmedim''

''Seni hiç sevmedim ki''. Bu cümle, adeta bir yıldırım gibi çarpmış sana, tüm duygularını alt üst etmiş. Sözlerin en acımasızı, sevginin hiç olmadığını öğrenmek... Bu, senin için beklenmedik ve ağır bir darbe olmuş. Bir anda tüm dünyanın durduğunu hissetmişsin, sanki tüm renkler bir anda solmuş. Sevilmemiş olmanın verdiği o derin acı, kalbini sıkı sıkıya sarıp sarmalamış. Bu acı, seni öyle bir yaralamış ki, her yanını sarmış, nefes almanı bile zorlaştırmış. Bu cümle, sadece bir laf değil, aynı zamanda bir hayal kırıklığı, bir reddedilme, bir yalnızlık hissi... Tüm bu duygular, bir anda üzerine çökmüş ve seni derinden sarsmış. Hiç sevilmediğini bilmek, belki de hayatının en büyük darbesi olmuş..

''Çok safsın''

Birçok kişi için, en yıkıcı cümlelerden biri 'Çok safsın' olabilir. Bu, belki de saf olmanın kötü bir şey olmadığını düşündüğün için. Ancak, bu cümlenin acı dolu bir tonla söylenmesi, kalbinin en derin köşelerinde yankılanan bir yara bırakmış olabilir. Bir düşün, saf olmak aslında ne kadar güzel bir şey. İçinde taşıdığın o masumiyet, dünyanın tüm karmaşasına rağmen koruduğun temiz kalbin... Bunlar, seni sen yapan değerler. Ancak, birileri tarafından 'Çok safsın' cümlesiyle yargılandığında, bu değerlerin göz ardı edildiğini hissedebilirsin. Bu cümlenin acı dolu bir tonla söylenmesi, sanki saf olmanın bir zaaf olduğu mesajını verir. Bu da, seni derinden kırar. Çünkü sen, saf olmanın aslında bir güç olduğunu biliyorsun. Saf olmak, dünyayı olduğu gibi görmek, insanlara olduğu gibi inanmak demektir. Ve bu, herkesin yapabileceği bir şey değildir.

''Senden nefret ediyorum''

Hayatın boyunca kulaklarına çalınan belki de en yıkıcı ve kalbini kıran cümle 'senden nefret ediyorum.' Bu cümle, sadece bir kaç kelime olmasına rağmen, seni derinden sarsıyor, içinde derin bir yara açıyor. Bu yara, zamanla iyileşse bile izini asla silmiyor. Özellikle bu cümleyi, kalbinde özel bir yeri olan birinden, belki de en çok değer verdiğin birinden duyduğunda, dünyanın altının üstüne geldiğini hissediyorsun. Sanki yer çekimi tersine dönmüş, ayaklarının altındaki zemin kaybolmuş gibi... Bu acı, zamanla hafifleyebilir ama asla tamamen yok olmuyor. Her hatırladığında, o acı yeniden canlanıyor ve seni bir kez daha yaralıyor.

''Buna mı ağlıyorsun''

''Buna mı ağlıyorsun''

Bir kalbin en derinden sarsıldığı anlar, en çok üzüldüğü zamanlar olur. Ve bu anlarda, en çok kırıldığın cümle genellikle ''buna mı ağlıyorsun'' olur. Ağlamak, zaten başlı başına bir acıyı, bir hüznü ifade ederken, bir de bu duygunun küçümsenmesi, kalbini daha da derinden yaralar. Bir nevi, duygusal bir deprem yaşadığın bu anlarda, bu tür bir cümle, üzerine tuz biber eker. Bir yandan gözyaşı döküyorsun, diğer yandan da birinin bu duygusal çöküşünü küçümsemesi, seni daha da fazla incitiyor. Bu durum, bir yandan da senin ne kadar hassas ve duygusal bir birey olduğunu gösterir. Belki de bu yüzden, ağlamak gibi en insana özgü duyguların bile küçümsenmesi, seni bu kadar derinden yaralar. Ancak unutma ki, herkesin ağlamak için bir sebebi vardır ve bu sebepleri kimse küçümseyemez. Çünkü ağlamak, sadece bir acıyı ifade etmek değil, aynı zamanda bir duygunun, bir hissin dışa vurumu, bir çığlıktır.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
14
11
9
6
4
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emel

''Seni hiç sevmedim'' Bunu söylese yıkılırım.

Hilal Kilci

''Seni hiç sevmedim'' ''Seni hiç sevmedim ki''. Bu cümle, adeta bir yıldırım gibi çarpmış sana, tüm duygularını alt üst etmiş. Sözlerin en acımasızı, sevgini... Devamını Gör

lily

senden nefret ediyorum ☹️