Görüş Bildir
Haberler
Senin Beynin Ne Kadar Yaratıcı?

etiket Senin Beynin Ne Kadar Yaratıcı?

Aburoski
18.06.2018 - 18:47

Beyninin ne kadar yaratıcı olduğunu merak ediyorsan testi çöz ve hemen öğren! 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. En sevdiğin ders hangisiydi?

3. Dışarıda mı yoksa evde mi mutlu oluyorsun?

3. Dışarıda mı yoksa evde mi mutlu oluyorsun?

4. Notlarının altını hangi renk kalemle çizersin?

5. Sabahları ne kadar sürede hazırlanırsın?

5. Sabahları ne kadar sürede hazırlanırsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sol elini mi yoksa sağ elini mi kullanıyorsun?

6. Sol elini mi yoksa sağ elini mi kullanıyorsun?

7. Konuşarak mı yoksa yazarak mı kendini daha iyi ifade ediyorsun?

8. Kendi ruhunu bu görsellerden hangisine benzetiyorsun?

9. Son olarak, ilişkin var mı?

9. Son olarak, ilişkin var mı?

% 100 yaratıcısın!

% 100 yaratıcısın!

Senin beynin %100 yaratıcı çıktı! Olaylara bakış açın, düşüncelerin, hayatın tam anlamıyla diğer insanlara göre çok farklı. Çok fazla hayal kuruyorsun. Hayal kurmayan insanları da bir türlü anlayamıyorsun. Yaratıcılık da hayal kurmayı gerektirir öyle değil mi? Bir de detaylara çok fazla önem veriyorsun. Kimsenin umursamadığı, belki de hiçbir zaman fark edemeyeceği detayları sen fark ediyorsun. Bu huyunu çok sevdiğini de biliyoruz. Aynı zamanda da yeniliklere çok açıksın. Her defasında farklı şeyler denemek senin çok hoşuna gidiyor. Yeni olan her şeyi merak ediyorsun ve bir an önce onu denemek, görmek istiyorsun. Ve en önemlisi sorgulamak, senin hayatının bir parçası. İnsanlar tarafından bu huyun belki sevilmiyor fakat sen hiç kimseye aldırmadan sorgulamaya devam ediyorsun. Yaratıcı insanlarda bulunması gereken birçok özelliğe sahipsin. 😇

% 50 yaratıcısın!

% 50 yaratıcısın!

Senin beynin % 50 yaratıcı çıktı! Yaratıcı insanlarda bulunan özelliklerden sadece iki tanesine sahipsin. Bu nedenle yaratıcılık yüzden biraz az çıktı. Bu özelliklerin hangileri olduğunu merak ediyorsan hemen söyleyelim. Öncelikle en önemli özelliğe sahipsin, yani hayal kurmak. Adeta sen bir hayalperestsin! Her an her yerde hayal kurmak senin işin! Hayal kurarak rahatlıyorsun. Bir diğer özelliğin ise sorgulamak! Evet, etrafında ne var ne yok her şeyi sorguluyorsun. 'Neden?' diye sormadığın bir an bile yok! Aslında en doğru şeyi yapsan da, insanlar bu özelliğini pek sevmiyor. Tabii ki sen onlara aldırış etmiyorsun ve en doğrusunu yapıyorsun.

% 20 yaratıcısın!

% 20 yaratıcısın!

Maalesef verdiğin cevaplara göre çok da yaratıcı değilsin! Sen daha çok mantıklısın. Hayal kurmanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorsun. Sürekli hayal kuran insanları da anlamıyorsun. Duygularla da çok fazla işin yok! Yenilikler sana göre değil. Bildiğinden de şaşmazsın! Sayılara da ayrı bir merakın var. Onlarla oynamayı seviyorsun. Hayatı planlayarak yaşamayı tercih ediyorsun. İşte bu nedenlerden dolayı sen çok fazla yaratıcı değilsin.

% 40 yaratıcısın!

Bu oran belki de senin için az fakat yaratıcı insanlarda olması gereken özelliklerden sadece birine sahipsin. Yani her şeyi gözlemliyor olman bu sonucu çıkardı. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar gözlemleyerek detaylarda kendini boğmayı çok seviyorsun. Etrafında olup biten her şeyi beynine işliyorsun ve en önemlisi onları hiçbir zaman unutmuyorsun. Belki her şeyin farkında olman senin canını sıkıyor olabilir fakat sıkmasın! Herkesin gözünden kaçan şeyleri sadece senin görüyor olman büyük bir yetenek. Bulunduğun her yerde fırsatlar görüyorsun ve yaratıcı bir ifadeyi besleyebilecek tüm bilgileri özümsüyorsun.

% 70 yaratıcısın!

% 70 yaratıcısın!

Senin en büyük özelliğin sürekli olarak yenilik peşinde olman. Yeni olan her şey senin için karşı konulmazdır! Biraz da meraklısın. Bir şeyler keşfetmeye ihtiyacın var sanki. Hayatını bunun üzerine kurmuşsun. Yaratıcı insanlar genellikle üretmek için yeni şeylerden beslenirler. Sen de aynen böylesin. Rutin olan her şeye de karşısın. Her zaman macera arayan biri oldun. Tekdüzelikten de nefret ediyorsun. Hayatını bir şekilde renklendirmeyi başarmışsın. Her zaman farklı olmayı ve kuralların dışına çıkmayı da seviyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
888
482
240
96
40
40
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
honor

sazan testi.Sizin hakkınızda her bilgiyi toplayalım.konuya uygun reklamları bol bol çakalım. herkese de aynı sonucu bildirelim.ve herkes o kadar yaratıcı ki ... Devamını Gör

Tüpçü Fikret

Oha %100 yaratıcı çıktım moruk efsaneyim ben

Ördekkaç

iki elimi de kullanıyor olamaz mıyım?

Pembepati

Sağ elinle şiir yazıp sol elinle matematik mi çözüyosun kardeş