Görüş Bildir
Haberler
Senin Yaratıcılığın Ne Renk?

etiket Senin Yaratıcılığın Ne Renk?

05.04.2018 - 17:21

Belki çok hayalperestsin, belki içinde büyük bir sanatçı var. Kim bilir?

Peki, senin yaratıcılığının rengi ne? İşte bunun cevabı yalnızca bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Seni en çok etkileyen gökyüzü görselini seç bakalım!

2. Hazır gökyüzü demişken, bulutlara baktığında genelde ne görüyorsun?

3. Bu minik dostlarımızdan hangisi sana daha güzel göründü?

4. Peki, çocukluğunda en sevdiğin çizgi film hangisiydi?

5. Bu manzara fotoğrafının en güzel tonu sence hangisi?

5. Bu manzara fotoğrafının en güzel tonu sence hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu aktivitelerden hangisi tam senlik?

7. Sana daha iyi enerji veren, evini dekore ettiğin/etmek istediğin renk hangisi?

7. Sana daha iyi enerji veren, evini dekore ettiğin/etmek istediğin renk hangisi?

8. Son olarak, yemelere doyamadığın, en sevdiğin meyveyi söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin yaratıcılığının rengi mavi!

Senin yaratıcılığının rengi mavi!

Sen istisnasız yeryüzündeki her insanın hayatında olmasını isteyeceği bir insansın. Çünkü senin insanlar üzerinde son derece sakinleştirici ve huzur verici bir havan var. Bunun en önemli nedeni yaratıcılığının renginin mavi olması elbette! Hayal dünyan gökyüzü gibi uçsuz bucaksız. Derin bir ruh dünyasına ve sonsuz bir yaratıcılığa sahipsin. Yeteneklerinin bilincindesin, bu konuda senin hiçbir sınırın da yok!

Senin yaratıcılığının rengi sarı!

Senin yaratıcılığının rengi sarı!

Yaratıcılığın o kadar dikkat çekici ki, fark edilmemen mümkün değil! Sarı rengin verdiği enerji ve dikkatle hayal etmek ve hayallerini gerçekleştirmek senin işin! Zaten genel olarak acelecisin, bir şeyi hayal ettiysen bunu ertelemek için hiçbir nedenin yok. Cesaretin ve hayal gücün birleştiğinde sana söylenebilecek tek bir şey var: Seni tutabilene aşk olsun!

Senin yaratıcılığının rengi yeşil!

Senin yaratıcılığının rengi yeşil!

Sakinliğin, dinginliğin, güvenin rengi yeşilin yaratıcılığını üzerinde toplamış insan, merhaba! Zihnin ve duyguların uyum içinde hareket ediyor. Haliyle başarılı olmamak için hiçbir sebebin kalmıyor. Üretici ve verimli olma özelliklerinle de, yaratıcılığın sınırlarını zorluyorsun. Enerjin o kadar güzel ki, tüm bu özelliklere sahip olup da vazgeçilmez olmana şaşırmamalı elbette!

Senin yaratıcılığının rengi kırmızı!

Senin yaratıcılığının rengi kırmızı!

Bir insanın yaratıcılığının rengi kırmızı olunca, onu kelimelere dökmek ne kadar mümkün olabilir bilmiyoruz! Özgür ruhun ve enerjik yapın bir araya gelince, hayal gücün tarif edilemez bir yaratıcılığa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hatta öyle ki, bazen kendi sınırlarını aşman bile mümkün. Zaman ya da mekanın senin için hiçbir önemi yok!

Senin yaratıcılığının rengi turuncu!

Senin yaratıcılığının rengi turuncu!

Eğer müthiş bir enerji, dinamiklik ve çarpıcılık söz konusuysa işte bunların hepsi sende var! Yaratıcılığını daha çok dikkat çekmek için kullanıyorsun, bu da seni harekete geçiriyor. Son derece dışa dönüksün, ancak dikkat çekme ve gösterişe olan ilgin kimi zaman seni olumsuz etkileyebilir. Yine de, sen sınırlarını daima bilirsin!

Senin yaratıcılığının rengi mor!

Senin yaratıcılığının rengi mor!

İşte karşımızda asalet timsali! Romantik bir yaratıcılık arandığında sana bakmak yeterli. Ayrıca hiçbir zaman bir ilham kaynağına da ihtiyacın yok, aradığın ilham daima içinde oluyor. Söylemeye de gerek yok ama, sen tam anlamıyla bir sanatçısın! Zihinsel faaliyetlerin ve yaratıcılığın için gerekli olan her şey sende mevcut!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
307
156
80
40
36
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Swiftie Girl

Senin yaratıcılığının rengi mor! İşte karşımızda asalet timsali! Romantik bir yaratıcılık arandığında sana bakmak yeterli. Ayrıca hiçbir zaman bir ilham kay... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Benim de en sevdiğim renk.Bana niye çıkmadı ya mor.(( kıskandım.((

Onur

Senin yaratıcılığının rengi mavi! Sen istisnasız yeryüzündeki her insanın hayatında olmasını isteyeceği bir insansın. Çünkü senin insanlar üzerinde son derec... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin yaratıcılığının rengi mavi! Sen istisnasız yeryüzündeki her insanın hayatında olmasını isteyeceği bir insansın. Çünkü senin insanlar üzerinde son de... Devamını Gör