Görüş Bildir
Haberler
Senin 2022 Yeni Yıl Dileğini Tahmin Ediyoruz!

Senin 2022 Yeni Yıl Dileğini Tahmin Ediyoruz!

miray soysal
19.12.2021 - 16:45

Acısıyla, tatlısıyla yaşadığımız koca bir seneyi geride bırakıyoruz. Yeni bir yılın gelişiyle birlikle yeni umutlarımız ve  tazelediğimiz dileklerimiz var. Pekii, Senin yeni yıl dileğin ne? Testin sonunda :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını öğrenelim bi' de...

3. Şu an bir ilişkin var mı?

4. Yılbaşı planı yapacak olsan kimlerle yapardın?

5. Peki, bir yılbaşı ağacı seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yılbaşını hangi ülkede geçirmek isterdin?

7. Yılbaşı gecesini geçirmek için mekan seçmeni istesek...

8. Son olarak seni en mutlu eden şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Ailenle birlikte sağlıklı bir yıl!

Yeni yıl bütün insanlığa, ailene sağlık ve mutluluk getirsin!  Sofraların gittikçe kalabalıklaşsın; barış, sevgi ve huzur dolu bir yuvan olsun. Her gününüz bir diğerinden daha güzel geçsin, kahkahalarınız her yerden duyulsun. 2022' de hayatınız mutluluğunuzu daim kılacak şekilde devam etsin. Herkes için güzel bir yıl olsun!

Bu yıldan aşk bekliyorsun!

Bu yıl güzel müjdeler ve güzel sürprizlerle dolsun. Her gün daha çok sevip, sevildiğin, ümit saçan, aşk dolu bir yılı karşıla! Günlerin varlığını ve desteğini her daim hissettiğin, sevginin her şeye değer olduğunu gösteren kişiyle geçsin. Yüzün hep gülsün. Her geçen gün bir önceki günden daha anlamlı yaşansın.2022 sevgi dolu yarınları, yan yana geçen günleri ve el ele olacak geleceği getirsin!

Bu yıldan umut bekliyorsun!

Bu yıl, güzel başlangıçları ve yepyeni bir geleceği müjdelesin! 2022 yılı, hayatında değiştirmek istediğin her şey için motivasyon bulabileceğin ve hayallerine kavuşma yolunda her adımı attığın günler getirsin. Ertelemeden yaşadığın, kafana koyduğun her işi başardığın ve her şeyin gönlünce olduğu bir yıl olsun!

Bu yıldan huzur bekliyorsun!

Biliyoruz ki, yeni yıl senin için her geçen yıldan daha güzel olacak. Ruhuna yeni renkler katıp, hayatının her alanında yeni umutlar yeşertecek. Yeni şeyler keşfetmekten asla kaçınmayacağın, karşına çıkan her fırsatı değerlendireceğin ve hiçbir zaman olumsuzluklara kapılmadığın bir yıl olsun.2022 yılı sana; dostluk, sevgi ve beraberlik getirsin. Unutma, önümüzde seni bekleyen parlak bir gelecek ve mutlu yarınlar var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
70
25
24
10
7
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yonah

"Bu yıldan aşk bekliyorsun!" Yani Allah belanı verecek senin bekle sen diyorsun..

Kerem mersin

AŞIK OLMAK

Gizem Yenikler

Ailenle birlikte sağlıklı bir yıl! Yeni yıl bütün insanlığa, ailene sağlık ve mutluluk getirsin! Sofraların gittikçe kalabalıklaşsın; barış, sevgi ve huzur ... Devamını Gör