Görüş Bildir
Haberler
Senin 2020'deki Rengin Hangisi Olacak?

etiket Senin 2020'deki Rengin Hangisi Olacak?

Bakalım senin yeni yılın hangi renk olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Tek bir dövme yaptırma hakkın var ve bu dövmelerden birini yaptırmak zorundasın. Hangisini yaptırırsın?

4. Peki 2020 yılı hangi tatlı gibi geçsin?

5. Bir resim çizecek olsan bu gökyüzü fotoğraflarından hangisine benzemesini isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eeee bu soruyu sormadan olmaz. 2020 yılından en büyük dileğin ne?

7. Bu karmaşık ve renkli görselde sende en çok ağır basan renk hangisi oldu?

7. Bu karmaşık ve renkli görselde sende en çok ağır basan renk hangisi oldu?

8. Son olarak 2019 yılının nasıl geçtiğini bizim için puanla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mavi!

Mavi!

Muhtemelen seni tanıyan herkes senin yerinde olmak istiyor! Çünkü seni huzur dolu, masmavi bir yıl bekliyor! Senin insanlar üzerinde son derece sakinleştirici ve huzur verici bir havan var. Bunun nedeni elbette önce kendi içinde son derece sakin bir insan olman, sonra da gerçek bir empat olman! Bir kere empatlığın sana getirdiği yetenekler sayesinde etrafındaki herkesi çok iyi anlıyorsun; onlar konuşmasa bile nasıl hissettiklerini hissedebiliyor ve onlara duymaya ihtiyaç duydukları şeyleri söylüyorsun. Tüm bunlara bakarsak, gelecek yılın da tıpkı karakterinde olduğu gibi, son derece huzurlu ve sakin bir şekilde ve öfkeden, tartışmalardan uzak şekilde geçecek! Mutlu yıllar!

Kırmızı!

Kırmızı!

Enerjisi yüksek ve tutku dolu bir yıl seni bekliyor! Sen son derece tutkulu ve kesinlikle enerjisi çok yüksek olan bir insansın: Bu da seni arkadaşların arasında oldukça popüler ve sevilen bir insan yapıyor! Karakterin de yeni yıla yön veriyor diyebiliriz. Aşkı doyasıya yaşayacak, kalbini ve ruhunu bu ilişkiye adayacaksın. Ama tutkun sadece bu noktada olmayacak tabii ki. Sen girdiğin her işe yüreğini koyacak ve bunu yaptığın her şeyde de başarılı olacaksın. Yine de kendini çok kaptırmamakta fayda var. Mantığını tamamen dışarıda bırakmamanı öneririz. Sadece şunu bil, hayatının aşkını bulmaya çok yakınsın! Mutlu yıllar!

Yeşil!

Yeşil!

Huzurun bol olduğu, sağlıklı bir yıl seni bekliyor! Kısacası hayatta en çok değer verdiğin şeylerin olacağı bir yıl olacak. Sakin ve güven dolu bir hayatın olmasını istiyor, bunu da yeşil renkte olduğu gibi yaratıcılığınla sağlıyorsun. Dengeli olmak senin için her şeye bedel! Bir yıldan başka ne bekleyebilirdin ki! Senin için harika olacağından eminiz. Umuyoruz ki bu huzurun ömrünün tamamına yayılabilir. Mutlu yıllar!

Gri!

Gri!

2019'dan beklediğini tam olarak bulamadın anlaşılan. Bunun umutsuzluğunu üstünden atamadan yeni yıla gireceğimiz için de biraz umutsuz yaklaşıyorsun. Ama aslında her şey senin elinde! Sen bir yılın içinde bembeyaz sayfalar da açacaksın, kimi zaten üzüntüler de duyacaksın. Bu yüzden yeni yılda ruhunu yansıtacak renk gri. Zaten hep öyle değil midir? Tek yapman gereken üzüntü ve umutsuzluk duyduğunda kendini buna hapsetmemen. Bembeyaz sayfalar seni bekliyor çünkü! Mutlu yıllar!

Beyaz!

Beyaz!

Yerinde olmak isteyen bir dünya insan var! Yeni yılın tertemiz ve iyilik dolu geçecek! Tıpkı sahip olduğun ruhun gibi, hiçbir kötülük bulaşmamış, saf ve temiz. Böyle bir dünyada bu denli kirlenmemiş bir ruha sahip olmak imkansız derecede zor. Bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyoruz. Yine de dikkat etmen gereken noktalar yok değil tabii. Fakat sen biraz fazla safsın, çok çabuk kanıyorsun herkese. Bu konuda biraz dikkat etsen iyi olur. Mutlu yıllar!

Sarı!

Sarı!

Bol neşeli, pozitif ve hayat dolu bir yıl seni bekliyor! Sen kendini asla boş yere üzmeyen, daima hayatın tadını çıkarmaya çalışan ve içinde bulunduğu her anı severek hayatı daha da çok sevmeye çalışan bir insansın. Bu yönün çevrendeki herkes tarafından son derece takdir ediliyor ve imreniliyor! Kısacası yeni yılda ruhunu sarı renk yansıtıyor! Peki bu ne anlama mı geliyor? Öncelikle tıpkı senin gibi son derece neşeli, enerji ve mutluluk dolu bir gelecek anlamına geliyor. Dahası, yakın geleceğinde karşına çıkacak yeni fırsatlar ve yeni başlangıçları da içeriyor! Yani dememiz o ki güzel kardeşimiz; gözlerini dört aç! Her an karşına yepyeni fırsatlar, insanlar ve başlangıçlar çıkabilir! Hayatındaki güzel değişikliklere hazırlıklı ol.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
151
45
29
27
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Mavi çıktı. Herkes benim yerimde olmak istiyomuş :DDD Benim yerimde olmaktansa kafasına sıkacak insanlar çok vardır :D

Ayrıca benim rengim pempe yıl farketmez