Görüş Bildir
Haberler
Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

etiket Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

miray soysal
15.04.2022 - 12:06

'5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?' sorusuna bile çoğu zaman cevap vermekte zorlanıyoruz. Bu testle verdiğin cevaplara göre yıllar sonra nerede olduğunu söylüyoruz!

Merak ettiysen, haydii teste!👇😍

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Bir de yaşını öğrenelim!

3. Bir kapı seçmeni istesek.

4. Elinizde olsa şu anda hayatınızda neyi değiştirmek isterdiniz?

5. Sana ilham veren bir görseli seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Gelecek günlerin güzel olacağına dair ne kadar umutlu olduğunu puanlar mısın?

7. Peki, geleceğin için endişelenir misin?

8. Son olarak, kendine inanıyor musun?

8. Son olarak, kendine inanıyor musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Küçük bir sahil kasabasında görüyoruz seni...

Küçük bir sahil kasabasında görüyoruz seni...

Çoğu insanın hayalini sen birkaç yıl sonra gerçekleştirecek, küçük bir sahil kasabasında oturmaya başlayacaksın. Dünyada cenneti yaşayacak, hayatın tadını çıkaracaksın.  Aslında yıllardır bu plan aklında . Bıktın koca koca şehirlerin koşuşturmacasından. İmkanın olsa, evden çalışabileceğiniz bir iş gibi mesela... Bunu yapmak için bir saniye bile durup düşünmezsin. Denizin sesi, içini ferahlatan rengi, yavaş akan bir yaşam ile baş başa olacaksın. Yani, sen gelecekte aradığın sessiz, sakin ve huzurlu bir yaşamı bulacak, onu keyifle yaşayacaksın!

Zengin olacaksın!

Zengin olacaksın!

Sende ki bu hırs bizde de olaydı yar...Bu azim ve inanç ile gelecekte belki de çok gelecek değil kısa zamanda parayı bulmuş olacaksın. Kendi işini kurup, kendi işinin patronu olma hayalini gerçekleştireceksin. Bundan çok eminiz! Çünkü sen olaylara gerçekçi bir bakış açısıyla bakabilen, idealist ve ne istediğini çok iyi bilen birisin. Vizyonun oldukça geniş bu yüzden hayal ettiğin lüks yaşama kavuşacaksın. Gezip tozacak bu hayatın tadını çıkartacaksın.

Sevdiğin insanla çok güzel bir aile kuracaksın!

Sevdiğin insanla çok güzel bir aile kuracaksın!

Hayalini kurduğun aşk evliliğini yapacaksın. Çok iyi anlaştığın, sana birebir uyum sağlayan eşinle birlikte gezmediğiniz yer kalmayacak. Hiçbir olumsuzluk senin canını sıkamayacak. Hafta sonu aile pikniklerini organize edecek, çocuklarını güzel bir şekilde büyütmek için çaba göstereceksin. Zaten senin gibi tüm yaşamı aile, aşk ve sevgi üzerine kurulu olan birisinden de başka türlüsü beklenemezdi ki.. Çünkü sen bu dünyaya ebeveyn olmak için gelmişsin ve aileye çok önem veriyorsun. Bu yüzden ailen ile mutlu ve sevgi dolu bir yuvan olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
181
86
53
24
23
23
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Zengin olacaksın! Zengin olacaksın! Sende ki bu hırs bizde de olaydı yar...Bu azim ve inanç ile gelecekte belki de çok gelecek değil kısa zamanda parayı bulm... Devamını Gör

sena sena

Küçük bir sahil kasabasında görüyoruz seni... inşallah yarabbim inşallah

İdil

Zengin olacaksın! olur valla .d Sende ki bu hırs bizde de olaydı yar...Bu azim ve inanç ile gelecekte belki de çok gelecek değil kısa zamanda parayı bulmuş o... Devamını Gör