Görüş Bildir
Haberler
Senden Nefret Eden Kişinin Kim Olduğunu %100 Söylüyoruz!

etiket Senden Nefret Eden Kişinin Kim Olduğunu %100 Söylüyoruz!

Belki de çok yakınındadır... Bu kişileri tek tek tespit ediyoruz! Eğer sen de merak ediyorsan; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, tanımadığın bir insana sırlarını anlattığın oldu mu?

4. Peki akrabalarınla aranın iyi olup olmadığını sorsak?

5. Peki her konuda mükemmeliyetçi bir insan gibi davranır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatta senin için bunlardan hangisi ön plandadır?

7. Hafta sonu bu aktivitelerden hangisini yapmak istersin?

8. Ve son olarak, en yakın arkadaşının bile seni kıskandığını fark ettiğin oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilin!

Valla senden nefret eden kişi eski sevgilin! Artık nasıl ayrıldıysanız senden nefret ediyor. Fakat onunki öyle bir nefret değil. Aslında seni hala aklından çıkaramıyor ve bu durumdan nefret ediyor. Bir yanı seni çok severken bir yanı da nefret ediyor. Seni karşısında görse büyük ihtimalle heyecandan kalbi durur. Ama sana yansıtmamak için nefret dolu sözler söyler. Aşk da böyle bir şey değil mi? İnsan bazı şeyleri gururuna yediremiyor. Seviyorsun ama gösteremiyorsun. Bir şeyler sürekli engel oluyor. Bu yüzden senden nefret eden kişi eski sevgilin...

Akraban olacak o kişi!

Valla senden nefret eden bir kişi var o da akraban olacak o kişi! Onu çok iyi biliyorsun. Zaten senden hoşlanmadığını çok net bir şekilde anlamışsın. Açık konuşmak gerekirse sen de ondan nefret ediyorsun. Sürekli seni süzdüğünün, arkandan konuştuğunun farkındasın. Yalandan gülümsemelerle senin kuyunu kazmaya çalışıyor. Fakat sen bunlara kanmazsın. Çünkü sen var ya şeytana pabucunu ters giydirirsin. Senin arkandan kuyunu kazacak kişi daha anasının karnından doğmadı...

Kaynanan!

O kaynanan yok mu o kaynanan senin yüzüne gülüp arkandan nasıl konuşuyor bir bilsen. Resmen senden nefret ediyor ama bunu gizlemek için elinden geleni de yapıyor. Nasıl sinsi nasıl sinsi anlatamayız. Tam olarak kaynanalık taslamaya çalışıyor. Ama sana bunlar sökmez. Senin gibi cin fikirli insanı kimsenin alt etmeye gücü yetemez. Sen de kaynananın seni sevmediğini fark ediyorsun. Fakat ne yapacaksın, eşinin hatrı için bazı şeylere katlanıyorsun. Ama kendini de ezmiyorsun. Yok öyle bir dünya, değil mi?

Ev sahibin!

Valla senden nefret eden kişi tam olarak ev sahibin! Amann zaten kimin ev sahibi kiracısını seviyor ki? Sen de bunun farkındasın, onunla iletişime geçmekten nefret ediyorsun. Aynı şekilde o da seninle konuşmaktan , yüz yüze gelmekten nefret ediyor. Fakat yapacak bir şey yok. Sonuçta paşa paşa oturduğun yerin parasını ödüyorsun. İstediği kadar nefret etsin. Sen dairende paşa paşa oturuyorsun. Gerisi umurunda değil, değil mi?

İş arkadaşın!

Vallahi senden nefret eden kişi tam olarak iş arkadaşın! İşinde o kadar başarılısın ki, resmen seni çekemiyor. Bu yüzden de içten içe hem kıskanıyor hem de nefret ediyor. Ama senin umurunda bile değil. Sen işine odaklıyorsun. Senin başarını çekemeyenler anten taksın. :) Hem zekisin hem başarılısın seni kıskanmayacak da kimi kıskanacak? Zaman zaman senin işine engel olmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Bu durum onu daha çok sinirlendiriyor. Sen güler yüzünle, sempatikliğinle, zekanla ve başarınla yapamayacağın hiçbir şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
331
315
106
91
78
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Önal

Eski sevgilim benden nefret etmiyor. Yanlış cevap. Çünkü yok.

Pasif Kullanıcı

Onedio senden önce ben cevaplayayım.Benden nefret eden kendimden başka biri değil.

ebru guler

ful salllamasyon:D eski sevgili çıktı:D