Görüş Bildir
Haberler
Sende Güven Problemi mi Var?

Sende Güven Problemi mi Var?

Easterling
27.09.2021 - 13:20

Güven, kişiler arası ilişkilerin önemli bir parçası elbette. İki insan birbirine güvenmediğinde birbirlerine karşı açık olması, duygularını göstermesi ve sağlıklı ilişkiler kurması çok zor olur. Peki acaba senin güven sorunun var mı? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, sevgilin arkadaşları ile birlikte dışarıya eğlenmeye gitse tepkin hangisi olur?

2. Pek de yakın olmadığın bir arkadaşın sana sevgilini başka biriyle birlikte alışveriş yaparken gördüğünü söylese tepkin hangisi olur?

3. Bir arkadaşının acil paraya ihtiyacı var. Yardım eder misin?

4. Yağmurda çocuğuyla birlikte yürüyen bir adam gördün ve sen arabadasın. Hangisini yaparsın?

4. Yağmurda çocuğuyla birlikte yürüyen bir adam gördün ve sen arabadasın. Hangisini yaparsın?

5. Çok da tanımadığın iki insanın senin hakkında konuştuğunu duydun diyelim. Tepkin nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki sen işverensin ve çalışanlarından biri işe gelemeyecek kadar hasta olduğunu söyledi. Sonra o kişiyi markette gördün. Tepkin ne olurdu?

7. Hiçbir şey hissetmediğin eski sevgilin seni ararsa ansızın ne yaparsın?

8. Son olarak söyle bakalım, sevgiline sürpriz yapıp ansızın yanına gittin diyelim. Aceleyle telefonu kapattığını fark edersen tepkin ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen herkese kolayca güvenebiliyorsun!

Herkese çok kolay güveniyorsun. Dikkat et insanlar senden faydalanmasın. Ya kendini çok yüksek görüyorsun, sadece çevrende olup bitenlere körsün ya da kendince mükemmel bir dünyada yaşıyorsun. Dikkatli olsan iyi edersin.

Tam olması gerektiği kadar!

Sadece hak eden insanlara güveniyorsun. Kimin kendi çıkarlarını göz önünde bulundurduğunu çok iyi biliyorsun. Bazen sen bazen de karşındaki inciniyor ama yapacak bir şey yok.  Dengeli bir insansın ve sağlıklı al-ver ilişkilerine sahipsin.

Senin güven problemin var!

Omuzlarında çok fazla yük taşıyorsun. Geçmişte seni çok incitmişler. Sen de belki de bir koruma mekanizması olarak insanlara güvenmemeyi bir silah gibi kuşanmışsın. Belki de biraz kendini rahat bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Hala güvenebileceğin insanlar var, yeter ki onları nasıl tespit edebileceğini bil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
21
10
8
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Tam olması gerektiği kadar! Sadece hak eden insanlara güveniyorsun. Kimin kendi çıkarlarını göz önünde bulundurduğunu çok iyi biliyorsun. Bazen sen bazen de ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen herkese kolayca güvenebiliyorsun!

cansu ersan

tam olması gerektiği kadar