Görüş Bildir
Haberler
TV
Senaristler Bu Kez Çok İddialı: Game of Thrones'un En İyi Sezonu Geliyor

Senaristler Bu Kez Çok İddialı: Game of Thrones'un En İyi Sezonu Geliyor

Batuhan
25.03.2016 - 13:46 Son Güncelleme: 26.03.2016 - 00:37

Game of Thrones dizisinin yeni sezonu için geri sayım devam ederken, dizinin senaristleri 6. sezonla ilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslında dizinin hayranlarının sezon öncesi çok fazla ipucu almaması ve farklı beklentiler içine girmemesi için açıklama yapma konusunda çok dikkatli olan iki senarist David Benioff ve Dan Weiss, bu kez hem kurallarını bozdu, hem de çok iddialı olduklarını gözler önüne serdi.

David Benioff, her sezon Dan Weiss ile bölümleri gözden geçirerek öz eleştiri yaptıklarını, 1 ya da 2 bölümün beklentilerini karşılayamayacak şekilde çıktığını dile getirerek, ”Ancak bu sezon hiçbir bölüm kesinlikle zayıf değil” dedi. Ne yaptığını bilen çok iyi yönetmenlerle çalıştıklarını anlatan Benioff, yeni sezonla ilgili şu bilgileri verdi:

”Biz senaryo ekibi olarak bu sezonun en güçlü sezonumuz olduğu düşüncesindeyiz. Bütün bölümler bizim umduğumuzdan da iyi çıktı. Biz her zaman ‘bu en iyi sezonumuz’ demekten kaçınırız. Çünkü her zaman bu görecelidir. Gerçi Dan ve benim belki tarafsız olmamız belki imkansız ama yine de benim düşünceme göre bütün bölümleri seyrettikten sonra bu, bizim şimdiye kadar yaptığımız en iyi sezon. En çok gurur duyduğum sezon. Çünkü aynı zamanda en zor olanıydı.”

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla da büyük ilgi uyandıran dizide, Jon Snow’un akıbeti en çok merak edilen unsur olmaya devam ediyor. Fragmanla beraber merakı artan izleyicinin bunun için yaklaşık 1 ay daha beklemesi gerekiyor.

Sinekafe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
46
6
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

Dizilerin krali

Burak Can

just hit play