Görüş Bildir
Haberler
Sen Yüzde Kaç Kafayı Yedin?

etiket Sen Yüzde Kaç Kafayı Yedin?

Bakalım ne kadar delirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hayatında "keşke yapmasaydım" dediğin çok nokta oluyor mu?

4. Sırf karşındaki insan kırılmasın diye söylediklerini önceden düşünüp tartanlardan mısın?

5. Bu görsele ilk baktığında ne gördün?

5. Bu görsele ilk baktığında ne gördün?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu özelliklerden hangisi sende var ve aslında olmasını istemiyorsun?

7. Her şeye şüpheyle yaklaşanlardan mısın?

8. Son olarak etrafındaki insanlar seni eleştirdiği zaman içinden ne geçiyor? Doğruyu söyle :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100!

Sen öyle bİr kafayı yemişsin ki artık ne yapacağını şaşırmışsın. Ama buna sebep olan sence kim? Daha önceki sevgililerin yok mu heh işte tam olarak onlar! Sana kafayı bayağı yedirtmişler! Sevdiğin, aşık olduğun insanlayken onu mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi ama her şeyi yapıyorsun.  İlişkiyi ayakta tutabilmek için kendinden fedakarlık yapıyorsun. Sevdiğini hissettirmek için bütün güzellikleri yaşatmaya çalışıyorsun. Fakat onların yaptığı tek şey sana kafayı yedirtmek olmuş! Bunun sebebi ise senin sevgini kaldıramamış olması. Sen o kadar güzel seven ve sevdiğini sahiplenen bir insansın ki resmen sevginin karşısında afallamışlar. Fakat senin anlamadığın ve kafayı yemene sebep olan şey senin nasıl olur da bunca şeyin değerini bilmemeleri oluyor.

%80!

Senin kafan hararet yapmaya başlamış! Bunun sebebi artık insanları gereğinden fazla değer vermen olmuş. Aman boşver gitsin artık! Seni düşünmeyenleri sen de düşünme bu kadar basit. Herkese hak ettiği gibi davran. Böyle yaşanılır mı? İnsanların değer vermekten yoksun olması seni resmen delirtmiş. Hayatına aldığın insanların mutluluğu için çabalarken, onların bu kadar düşüncesizce davranması seni üzmekle birlikte çıldırtıyor.  Özellikle en yakınım dediğin insanlardan bile darbe yiyorsun. Resmen kafayı yiyorsun! Sen o kadar narin o kadar düşünceli bir insansın ki en ince ayrıntıyı bile düşünürsün. Karşındaki insan kim olursa olsun sözlerini cımbızla  seçersin. 'Aman yanlış anlamasın' diye diye insanlar seni bu noktaya getirdi. Acaba artık insanları değil de biraz da kendini mi önemsesen? Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi.

%60!

Etrafındaki insanlara tahammülün kalmamış! Kafayı yedirmişler sana. Arkadaşların, ailen, aşık olduğun insanlar... Sanki hepsi seni üzmek için aralarında anlaşmışlar. Seni üzmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş onlar bir yolunu bulup seni üzmeyi başarıyor. Artık insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. Böyle hissetmeye  başlaman normal zaten. Bizde de böyle bir duruma düşsek senin gibi hissederdik. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş. O yüzden kafayı yemiş gibi hissediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1366
475
284
219
125
88
83
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

%100! Korkulacak bir şey kalmamış o vakit.

Ördekkaç

Yiyecek kafa mı kaldı?

tc Elif

%80 😕