Görüş Bildir
Haberler
Sen Yatakta Hangi Hayvan Gibisin?

etiket Sen Yatakta Hangi Hayvan Gibisin?

Begüm
27.06.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Acaba hangi hayvan çıkıcaksın?

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk görüşte birine hiç aşık oldun mu?

3. Partnerinle şu anda nerede olmak isterdin?

4. Tek bir seçim hakkın var, ya sevdiğin kişiyle evleneceksin ya da eğleneceksin. Peki senin tercihin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Barda uzun süre kesiştiğin o kişi yanına geldi ve numaranı istedi, naparsın?

6. Asla vazgeçemem dediğin pozisyon bunlardan hangisi?

7. Partnerin en çok hangi noktaya dokunduğunda zevkten ölüyorsun?

8. Son olarak en sevdiğin tatlıyı seçer misin?

Tabii ki kaplan!

Sen yatakta gerçek bir kaplan gibisin! Öyle bir kükrüyor ve hünerlerini gösteriyorsun ki partnerin sana yeniden aşık oluyor. Yatakta yapabileceklerinin sınırı yok, gücün ve kontrolün sende olmasını genellikle seviyorsun ve bu sana heyecan veriyor. Sanki her yakınlaşma senin için yeni keşfedilecek bir orman ve sen bu işte baya iyisin!

Sen tam bir kedisin!

Hem çok seksi hem de çok tatlısın! İkisinin arasını öyle bir buluyorsun ki herkes sana hayran oluyor. Yeri geldiğinde yatakta çok uysal oluyorsun ama bir anda pençelerini çıkartıp şehvetle dolduğunu da görüyoruz. Sen her zaman bu ikisi ardındaki dengeyi tutarak ilerliyorsun. Yaptığın her harekette bir şehvet ve aşk var. Senden etkilenmeyen yok!

Tam bir yılan!

Partnerinin her zaman sana karşı uyanık olması gerekiyor, ne zaman ısırırsın hiç belli olmuyor. Gerçekten partnerinle vakit geçirmeyi seviyorsun, geçirdiğin her dakika senin için çok önemli ve çok zevkli ama öyle bir an geliyor ki karşındakinden soğuyorsun. O yüzden sana karşı daha ılımlı adımlar atmakta fayda var. Sen karşındakine güvendiğin anda her şey çözülüyor ve yatakta daha fazla zevk almaya başlıyorsunuz.

Tam bir sevgi pıtırcığı koala!

Senin için yatakta da günlük yaşamda da en önemli şey sevgi! O yüzden yatakta da partnerinin durmadan gözlerine bakmak, yüzünü görmek ve onu öpmek istiyorsun. Tabii bir de sarılmak! Senin olayın bu, yatakta dahi partnerine sevgini gösteriyorsun, onu sarıp sarmalıyorsun. Zaten seni de bu sevgi pıtırcıklığın yüzünden seviyorlar. Hadi gel sarılalım!

9. Seni gidi tavşan!

Tavşanların ne kadar hızlı ve iş bitirici olduğunu biliriz, işte sen de tam olarak öyle bir tavşansın. Yatakta oldukça hızlısın ve hiç yorulmuyorsun. O yüzden partnerin ve sen her zaman zevkten dört köşe oluyorsunuz. Canın istediğinde en güzelini ve en heyecanlısını yapıyorsun. Gerçekten partnerin çok şanslı!

Yavaş ama etkili bir kaplumbağa!

Sen işini sağlama almayı seviyorsun, yavaş olsun ama en iyisi olsun diyorsun bu yüzden de yatakta akışına bırakıp ağırdan alıyorsun. Senin performansın, halin ve tavrın tıpkı bir kaplumbağa gibi. Sen bu işi gerçekten çok iyi biliyorsun ama acele edip bozmaya da hiç hevesin yok. Böyle devam!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
91
71
62
57
27
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
napacan be

bu ne lan tövbe