Görüş Bildir
Haberler
Sen Türkiye'nin Hangi Efsanevi Şehrisin?

Sen Türkiye'nin Hangi Efsanevi Şehrisin?

Begüm
05.11.2021 - 13:30

Bakalım hangi şehir çıkacaksın!

Testi çöz, cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle kimle yaşıyorsun?

2. Peki hafta sonlarını, boş vakitlerini nasıl değerlendiriyorsun?

3. Tarafını seç bakalım!

4. Maddi dertleri düşünmediğimiz bir dünyada yaşıyor olsaydık hangi mesleği yapardın?

5. Ömrümün sonuna kadar bu mevsimde yaşayabilirim dediğin mevsim hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Issız bir adaya gidiyorsun, yanına alacağın 3'lü hangisi olurdu?

7. Sen bu dünyaya bir yemek olarak gelseydin kesinlikle bunlardan hangisi olurdun?

8. Son olarak söyle bakalım seni sen yapan özelliğin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sanat dolu ve kibar: İstanbul!

Sanat dolu ve kibar: İstanbul!

Sen eşsiz ve çok naifsin tıpkı İstanbul gibi! Bu dünyaya bir şehir olarak gelsen kesinlikle İstanbul olurdun. Hem herkesin aşık olacağı hem de büyüleneceği bir şey! Sen de tıpkı İstanbul gibi keşfedilmekle bitmeyen hem gizemli hem de çekici birisin. Bu yüzden de seninle tanışan herkes seninle daha fazla vakit geçirmek istiyor. Edebi ve sanatsal yanın da yok değil adeta yürüyen entelektüelliksin. Kendine has tarzın, her zaman şık oluşun ve bu gülümsemen tam olarak İstanbul gibi!

Eğlenceli ve özgür ruhlu: İzmir!

Eğlenceli ve özgür ruhlu: İzmir!

Sen bir şehir olsan kesinlikle ama kesinlikle İzmir olurdun! Senin gibi eğlenceli, özgürlüğüne düşkün ve gezmeye aşık birinin şehri burası. Kendine ait tarzın ve şeklin ile hemen ortamlarda farklılaşıyorsun. Herkes senin gibi eğlenceli biriyle takılmak ve arkadaş olmak istiyor. Senin yanında kendini rahat hissetmeyen yok. Hem çok doğalsın hem de çok şık ve tarzsın. Açık görüşlülüğün ve eğlenceye düşkünlüğün birleşince ortaya mükemmel bir şey çıkıyor. Gerçekten çok heyecan ve özgürlük dolusun!

Eğlence dolu: Eskişehir!

Eğlence dolu: Eskişehir!

Sen bu hayata bir daha gelsen ya öğrenci olurdun ya da Eskişehir! Çünkü senin bu hiç bitmeyen enerjin herkesi kendine hayran bırakıyor. Asla ama asla yorulmuyor ve sıkılmıyorsun. Bu hayatı yaşamaktan çok zevk alıyorsun. Ee hal böyle olunca sen Eskişehir oluyorsun. Zaten aksi de düşünülemezdi. Enerjin ile herkesi kendine hayran bırakıyorsun. İnsanların morali bozuksa bile senin yanında çok enerjik ve mutlu hissediyorlar. Arada sen de üzülüyor içine kapanıyorsun ama hemen kendine geliyorsun. Ee bir de hayatı sevmekten hiç vazgeçmiyorsun!

Planlı ve aklı başında: Ankara!

Planlı ve aklı başında: Ankara!

Senin bu planlı yanın, kararlılığın ve ağırbaşlılığın birleşip bir şehir olsaydı kesinlikle Ankara olurdu! Sen arkadaş grubunun en aklı başında kişisisin, insanlar hep sana danışmak ve senden fikir almak istiyor. Sen de çevrende düzenli ve planlı insanları görmek istiyorsun, tıpkı Ankara gibi. Her şeye rağmen eğlenceli ve hayattan keyif alan bir yanın da var ama asıl odağın iş ve kariyer. Bu düzenli halin herkesi kendine hayran bıraktırıyor ve sana imreniyor. Ee kolay değil Ankara olmak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
71
27
21
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın