Görüş Bildir
Haberler
Sen Nasıl Bir Ev Arkadaşısın?

Sen Nasıl Bir Ev Arkadaşısın?

Ev arkadaşı olmak kolay değil ama kafalar uyuşunca da tadından yenmez! Testi çöz ve nasıl bir ev arkadaşısın öğren:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bize hayalindeki evi söyle!

2. Şimdi bu konu çok önemli! Temizlik konusunda ne düşünüyorsun?

3. Bir diğer önemli konu da yemek! Neler yiyip içeceksiniz bakalım?

4. Senin evdeki favori eşyan hangisi?

5. Diyelim ki ev arkadaşın hasta oldu ve ailesi de şehir dışında. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya, ev arkadaşının yapacağı hangi hareket seni çileden çıkartır?

7. Ay sonu geldi ve ev arkadaşın kirayı denkleştiremediğini söyledi.

8. Geldik son soruya! Avrupa Yakası'ndan biri ev arkadaşın olsa o kim olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok "Eğlenceli" Bir Ev Arakaşısın Sen!

Seninle eve çıkan yaşadı vallahi. Sen hali hazırda neşeyi seven şen şakrak bir insansın. E doğal olarak ev ortamında da çok eğlenceli biri olduğunu düşünüyoruz. Ev arkadaşına soğuk nevale gibi davranmaz, onunla sosyalleşmeye çalışırsın. Sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz değil mi yani! Birlikte aktiviteler de yaparsınız. Filmler izler, spora gider, hafta sonu çok güzel kahvaltılar hazırlarsınız. Ama sadece eğlenceli olmakla kalmaz yeri geldiğinde sen arkadaşını koruyup kollarsın da. Birbirinizi gıcık etmediğiniz sürece gül gibi geçinir gidersiniz vallahi. E daha ne olsun ki :))

Sen Tam Bir Temizlik Hastasısın!

Senin için bir evde en önemli şey temizlik, düzen, nizam... Senin evin senin düzenine ve kurallarına göre olmalı aksi takdirde hem sen çok sıkıntı yaşarsın hem de ev arkadaşın. Tamam hijyen elbette çok önemli ama seninkisi biraz takıntı derecesinde sanki. Ama bir yandan da çok düşünceli, arkadaş canlısı ve karşındaki kişiye her şekilde saygı gösteren birisin. Seninle eve çıkan çok güzel bir eve, tertemiz bir yuvaya sahip olur ama sen yine de fazla abartma bu titizlik işini. Kaçırırsın vallahi herkesi kalıverirsin öyle tek başına.

Ev Arkadaşı Değil "Can Yoldaşı" Gibisin!

Ya sen ne güzel, ne muhteşem bir insansın. Sen nerelerdeydin bu zamana kadar :) Evet bu biraz klasik, aşık sevgililer modunda bir giriş oldu ama gerçekten seninle tanışmak herhangi bir insan için büyük bir şans. Sen ev arkadaşına gelsin masrafları bölüşelim, beni yormasın, tatava yapmasın gözüyle bakmıyorsun. Tam anlamıyla hayatına katıp gerçek bir dost olmak istiyorsun onunla. Yeri gelir güler eğleniriz yeri gelir oturur birlikte ağlarız diye düşünüyorsun. Onun bir problemi olduğunda en yakınında sen varsın ve hemen koşturuyorsun. Sonuçta aynı evi ve birlikte bir hayatı paylaşıyorsunuz. Zaten böyle de olması gerekiyor, değil mi? Kelimenin tam anlamıyla sen okyanusta bir incisin...

Zor Kadın/Adam!

Yahu bu ne cool'luk bu ne eda, tavır? Sanırsın hiç leğende yıkanıp, sobanın üstüne portakal kabuğu koymamış. Senin evde kurallardan ziyade bir çizgin var. Makarna yapıyorsan yanına mutlaka bir şarap açarsın, efendime söyleyim yok salı akşamları sadece kitap okursun. Böyle vazgeçemediğin ve asla taviz vermediğin alışkanlıkların var. Senin ev arkadaşının da bu alışkanlıklara ayak uydurması gerekiyor. Uyarsa ne ala, ev arkadaşı değil sıkı bir dost olursunuz. Ama bir de uymazsa kavga bile etmez, mesafe koyarsın hemen. Öyle de bir yapın var. Tabi insani yönlerin de gelişmiş, şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Mesafelisin, bazen soğuksun ama hiç ummadık bir anda kimsenin yapmadığı iyiliği de sen yapabilirsin arkadaşına. Öyle de kral hareketlerin var. Yani iyisin hoşsun ama biraz zorsun be yavrum, ona göre!

Tasarruf Uzmanı çıktın!

Senin işin biraz zor be canım. Senle markete çıkmak zor, eve yeni bir şey almak istesen sıkıntı. Ne desek bilemedik. Biraz cimri gibi misin ne? Yok yok tamam demedik öyle bir şey. Senin işin gücün tasarruf yapmak, indirim kovalamak, gereksiz yere hiçbir şeye para harcamamak. Tamam dolar aldı başını gitti, her şey çok pahalı ama krem peynir yerine de kerem peynir yemeye gerek yok ama, değil mi? Ama bir de şu açıdan bakalım, seninle ev arkadaşı olan çok güzel para biriktirir, ay sonunu zor getirene sen köşeye para attırırsın. Helal olsun be sana!

Sen Rahatına Çok Düşkünsün!

Gördük ama senin kadar rahatını hiç görmedik. En sevdiğin şeyler; uyumak, yemek yemek ve o muhteşem koltuğunda TV karşısında vakit geçirmek. Ev yansa umrunda olmaz. Çünkü sen çok yorgunsun, çok çalışıyorsun. Bir akşam koltuk tv keyfin var onu da elinden almayalım değil mi! Biliyoruz canım, hepsini biliyoruz bunların. Şimdi gelelim ev arkadaşına. Senin nasıl bir ev arkadaşı olduğun tamamen karşındaki kişiye bağlı. Çünkü o senin gibi bir insanı idare edebilirse sen harika bir ev arkadaşısın. Ama edemezse o zaman da berbat bir ev arkadaşı oluverirsin. O yüzden biraz sen de evle ilgilenmeye başlasan ya. Faturaları ödesen, alışverişe çıkmaya özen göstersen, ev arkadaşınla birlikte yemek yapsan süper olur. Anlaştık mı sayın köşe yastığı :)))

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
107
88
33
15
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?