Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Eda'ya Yeni Sevgili Şoku! İşte Yeni Fragman...

Sen Çal Kapımı 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Eda'ya Yeni Sevgili Şoku! İşte Yeni Fragman...

Sunay Korkmaz
20.12.2020 - 10:53

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Eda ile Serkan'ın arası babaanneden sonra açılıyor. Balca aralarının çok kötü olduğunun farkında ve Serkan'ı ele geçirmek için elinden geleni yapmaya hazır. Öte yandan Eda'nın babaannesi, Balca'ya Eda'nın başka bir kısmeti olduğunu ve yakında geleceğini söylüyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Serkan, Balca’nın kendisiyle ilgilenmediğini, sadece işkolik bir çalışan olduğunu söylese de Eda kızın niyetinin farkına varmıştır. Serkan kıza ilgi göstermese de Balca’nın onun peşinde olduğundan emindir. Serkan da kendi görüşünde ısrar edince iddialaşırlar. Balca’nın Serkan’a ilgisi olup olmadığını anlamak için ikisi de kendince çeşitli yöntemler dener.

Bu arada Eda’nın arkadaşları da boş durmaz ve Balca’nın bir açığını yakalamak için peşine düşer. Melo ve Fifi’nin bu çabaları kendilerine enteresan deneyimler yaşatır.

Şirketin hazırlanmakta olduğu bir ihale için çalışırlarken Balca, Eda’ya sinsi bir tuzak kurar. Eda ise patronunun gizli ortağı için birtakım hazırlıklar yaparken, aslında babaannesi için çalıştığının farkında değildir. Hem ihalenin sonucu hem de aynı gün Eda’nın babaannesinin hayatlarına girişi; Serkan ve Eda için çok büyük sürprizler yaratır.

Aşağıdaki Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasemince

Hande Erçel’in tek mahareti güzel olması. Ne yetenek var ne oyunculuk. 👎🏼