Görüş Bildir
Haberler
Hangi Sen Çal Kapımı Karakterisin?

etiket Hangi Sen Çal Kapımı Karakterisin?

Captain Price
26.08.2020 - 13:00 Son Güncelleme: 21.09.2020 - 11:56

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisindeki hangi karaktersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sen ne kadar inatçı bir insansın? Bizim için puanla!

3. Sen ne kadar inatçı bir insansın? Bizim için puanla!

4. Peki konu aşk olunca hangi dizi karakteri gibi seversin?

5. Sen gelecekte hangi mesleği yapmak istiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım burcun hangi element grubunda?

7. Asla tolerans gösteremeyeceğin davranış türü hangisi?

8. Son olarak, bir şeye üzüldüğünde dışarıya bunu yansıtır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Serkan Bolat!

Serkan Bolat!

Senin karakterinle eşleşen karakter Serkan Bolat. Sen bir miktar karışık olmakla birlikte, kalbinde sevgi ve iyiliği barındıran birisin. Yani, aslında seni çözmekte biraz zorluk çekiyoruz. Kalbin temiz, insanlara sert görünmeye çalışsan da son derece ponçik bir insansın aslında. Ama bazı küçük sırların olabilir seni sert görünmeye zorlayan... Her şeyin üstesinden sevgi ve iyilikle gelebileceğinden eminiz. Yeter ki sen de buna inan!

Kaan Karadağ!

Kaan Karadağ!

Senin karakterinle eşleşen karakter Kaan Karadağ. Kimi zaman hırsını her şeyin önünde tutuyorsun. Bu sana bir şeyler kazandırıyormuş gibi geliyor çoğu zaman, ama kaybettirdiklerini göremiyorsun. Belki içinde büyük bir sevgi ya da zamanında açılan bir yara var. Bilemiyoruz... Tek bildiğimiz, kendini bir zırhın arkasına sakladığın. Bırak etrafındaki insanlar seni daha yakından tanısın, buna izin versen daha çok sevilen, sayılan ve daha büyük zaferler kazanan biri olacaksın!

Engin Sezgin!

Engin Sezgin!

Senin karakterinle eşleşen karakter Engin Sezgin. Sen tamamen duygu insanısın. Çok seviyorsun, çok bağlanıyor ve tamamen sevdiklerine sığınıyorsun! Bu kötü bir şey değil aslında, sadece tek başına da güçlü olduğunu bilmek zorundasın. Hayatta ne kadar yalnız kalırsan kal, her şeyin üstesinden kendi gücün ve benliğinle gelebileceğini bilmelisin. Bu kadar sevgi dolu olmak asla kötü bir şey değil, ama kendini dinlemende de fayda var.

Eda Yıldız!

Eda Yıldız!

Senin karakterinle eşleşen karakter Eda Yıldız. Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki insanlar senin yanında daima kendini iyi ve güzel hissediyor. Son derece yardımseversin, yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanındasın. Ayrıca çok da çalışkansın, kendini geliştirmek için her şeyi yaparsın! Bu yolda olmaktan vazgeçme!

Selin Atakan!

Selin Atakan!

Senin karakterinle eşleşen karakter Selin Atakan. Sen tamamen duygu insanısın. Çok seviyorsun, çok bağlanıyor ve tamamen sevdiklerine sığınıyorsun! Bu kötü bir şey değil aslında, sadece tek başına da güçlü olduğunu bilmek zorundasın. Hayatta ne kadar yalnız kalırsan kal, her şeyin üstesinden kendi gücün ve benliğinle gelebileceğini bilmelisin. Bu kadar sevgi dolu olmak asla kötü bir şey değil, ama kendini dinlemende de fayda var.

Ceren!

Ceren!

Senin karakterinle eşleşen karakter Ceren. O kadar iyi kalpli o kadar arkadaş canlısı bir insansın ki, herkesin böyle bir arkadaşı mutlaka olmalı. İnsanları kendisinden çok düşünen ama her zaman diğerleri tarafından kırılan bir kadın kendisi. Sen de o kadar güzel bir insansın ki, sevdiğin insanlar için elinden ne geliyorsa yapıyorsun. Hiçbir zaman kendini ön plana koymazsın. Daima başkalarının iyiliğini ister, onlara yardım edersin. Gerçekten herkesin hayatında senin gibi bir arkadaşı olmalı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
488
321
143
131
67
37
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Senin karakterinle eşleşen karakter Eda Yıldız. Sen dünyadaki en temiz kalpli insanlardan birisin! Öyle güzelsin ki insanlar senin yanında daima kendini iyi ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin karakterinle eşleşen karakter Engin Sezgin. Sen tamamen duygu insanısın. Çok seviyorsun, çok bağlanıyor ve tamamen sevdiklerine sığınıyorsun! Bu kötü b... Devamını Gör

asikızzz yıldızz

oha bana selin çıktı aynısı yazıyordu LFJKGLGJFDLJFDK

melike doğan

Eda Yıldız!