Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Eda'dan Büyük Sürpriz

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Eda'dan Büyük Sürpriz

Sunay Korkmaz
07.11.2020 - 16:33

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yayınlanan 18. bölüm fragmanında romantizm tavan yapıyor. Eda, Serkan ile birlikte harika zaman geçiyor. İşte Sen Çal Kapımı 18. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 18. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eda ile Serkan arasındaki yakınlaşma daha da ilerledi. Bunda Serkan'ın annesinin payı da büyük. İşte Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı...

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 17. Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı 17. Bölüm Özeti

Efe, Türkiye’nin en önemli ailelerinden birini holdinge müşteri olarak getirerek Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışır. Oysa aslında Serkan’la ilgili gizli planları vardır. Aile büyük projelerini vermeden önce, evlerinin tadilatını yaptırarak şirketi tanımak ister. Evin tadilatıyla Eda ve Serkan ilgilenir, evin sahipleri Emre ve Aslı’yla arkadaş olurlar. Aslı özel bir sırrını Eda’yla paylaşınca, işler çığırından çıkar. Serkan ve Eda birçok yanlış anlaşılmaya yol açacak tatlı  bir maceraya atılırlar.

Bu arada Serkan, Eda’nın hamile olduğuna emindir. Ama Eda’nın bu konuda kendisine hiçbir şey söylememesi onu çıldırtmaktadır. Bir taraftan Eda’ya beslediği derin aşk, diğer taraftan ona yakın olamamak Serkan’ı mahveder.  

Eda ise tüm kızgınlığına rağmen Serkan’a olan hislerine engel olamaz.

Efe’nin oynadığı oyunda Eda’nın alacağı tavır ise Serkan ve Eda arasındaki ilişkiyi bambaşka bir noktaya sürükleyecektir.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın