Görüş Bildir
Haberler
Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan İlk Kez Görüntülendi: Berk Atan’ın Sevgilisi Selin Yağcıoğlu Kimdir?

Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan İlk Kez Görüntülendi: Berk Atan’ın Sevgilisi Selin Yağcıoğlu Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle geniş hayran kitlesi edinen yakışıklı oyuncu Berk Atan’ın, Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ünlü çift, İzmir’in tatil beldesi Çeşme’de beraber tatil yaparken görüntülendi. İkili birlikte denize girerken, Berk Atan’ın sevgilisi Selin Yağcıoğlu’nun kim olduğu da internette araştırılmaya başlandı. ‘Influencer’ olan Selin Yağcıoğlu, 29 yaşındadır. İşte Berk Atan’ın sevgilisi Selin Yağcıoğlu’nun hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Yağcıoğlu Kimdir?

Selin Yağcıoğlu Kimdir?

15 Kasım 1990 yılın İstanbul’da dünyaya gelen 29 yaşındaki Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı.

FB TV’nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV 'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup tekrar yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da 'FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz' diye kampanya başlatılmıştı.

Spikerlik kariyeri sona eren Selin Yağcıoğlu, İnfluencer olarak iş hayatına devam ediyor.

Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra 2019 yılında kızı Su’yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu eşinden ise sürpriz bir şekilde boşandı.

Berk Atan Kimdir?

Berk Atan Kimdir?

Berk Atan, 26 Eylül 1991'e İzmir Bornova’da dünyaya geldi. Anne tarafından Boşnak olan Berk Atan lise eğitimini Sıdıka Rodop Lisesi’nde tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde öğrenim gördü. Şimdilerde Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimi alıyor.

11 yaşında futbola başlayan ve 17-18 yaşlarında iken Altay futbol takımında kalecilik yapan Atan genç yaşlarda modellik yapmaya başladı. Yarışma adını duyurmadan önce de modellik yapıyordu. 2011'de Best Model of Turkey'de 'Gelecek Vaat Eden' manken olarak seçildi. 2012'de yapılan yarışmada ise 2012'nin Best Model of Turkey'i olarak seçildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın