Görüş Bildir
Haberler
Selin Şekerci İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen İbrahim Selim Kimdir, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Selin Şekerci İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen İbrahim Selim Kimdir, Kaç Yaşında, Evli Mi?

Sunay Korkmaz
06.07.2021 - 11:39

Oyuncu Selin Şekerci ile yine oyuncu ve youtube programlarıyla ünlenen İbrahim Selim ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından ikilinin aşk yaşadığı tatilde çekilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla belgelendi. Yeni bir aşka yelken açan ikiliden İbrahim Selim'in kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki İbrahim Selim kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte İbrahim Selim'in hayatına dair merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selin Şekerci (32) ve kendisi gibi oyuncu sevgilisi İbrahim Selim (42), ilk kez Marmaris'te Barba Saranda isimli mekanda objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde kahvaltı yapan çift, soluğu denizde aldı. Dalgalı denizde yüzmekte zorlanan ikiliden İbrahim Selim, gazetecileri fark edince panik yaptı.

Sektöre çok erken yaşta girdiğini anlatan Selin Şekerci, oyunculuk yaparken bir yandan da konservatuvara hazırlandığını ve her sene 9 Eylül Üniversitesi'nin sınavlarına girdiğini ifade etmişti. Ünlü oyuncu, yetenek sınavı jüri üyelerinin kendisine 'Yine mi sen geldin!' dediklerini dile getirmişti.

Nisan ayında İbrahim Selim'in sunduğu programa konuk olan oyuncu, bu fotoğrafı Instagram'dan, 'Birbirimizi özlemişiz' notunu ekleyerek paylaşmıştı.

İbrahim Selim Kimdir?

İbrahim Selim Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu İbrahim Selim 1979'da Ankara’da doğdu. Aslen Arvin-Arhavilidir.  3 yıl Biyoloji okuduktan sonra konservatuvara geçmiş ve Hacettepe Devlet Konservatuvarında eğitimini tamamlamıştır.

Ankara’da günlük TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Daha sonta İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Arada dizilerde yer aldı. Çok sayıda reklamda yer aldı ve seslendirme yaptı. Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı. Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat'ta rol aldı. Selim son dönemde Youtube kanalı 'Stolk' ile gündemde.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın