Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polisin Eşi Kılıçdaroğlu'nun Yanında Saf Tutmak İstemedi

Şehit Polisin Eşi Kılıçdaroğlu'nun Yanında Saf Tutmak İstemedi

Onedio Medya
10.06.2016 - 20:52

Mardin'in Midyat ilçesindeki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Nefize Özsoy, Edirne'de son yolculuğa uğurlandı. Selimiye Camii'ndeki törene binlerce kişi katıldı. Şehit polisin eşi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmak istemedi ve yerini değiştirdi. Törenin ardından Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren bir grupla CHP'liler arasında arbede yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik terör saldırısında şehit olan polis memuru Nefize Özsoy'un cenazesi, memleketi Edirne'de toprağa verildi. Selimiye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener de katıldı.

Şehit polisin eşi, Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmak istemedi

Cenaze namazından hemen önce Nefize Özsoy’un kendisi gibi polis memuru olan eşi Cumhur Özsoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında saf tutmak istemedi. 

Cumhur Özsoy, namazda diğer yanında bulunan emniyet müdürünün kulağına eğilerek bir şeyler söyledi ve ardından emniyet müdürüyle yer değiştirdi.

 Cenazede CHP liderinin diğer yanında ise şehit babası yer aldı.

Cumhur Özsoy'un, geçtiğimiz yıl Mardin'de PKK'lılarla çıkan çatışmada yaralandığı ve Kırklareli'ne tayin edildiği öğrenilmişti.

Namazın ardından arbede çıktı

Namazın ardından arbede çıktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenaze namazının ardından ise arbede yaşandı. Kalabalık içerisinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, ''Teröre destek vermeye devam edecek misiniz?'' diye bağıran kişi ile CHP'liler arasında arbede çıktı. Birbirine yumruk atan tarafları araya giren polis ekipleri ayırdı.

Çıkan arbedeye sinirlenen şehit babası Süleyman Çetin, 'Ya bir de beni düşünün, ne demek bu ya' diye isyan etti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Lan koyun olursunuzda bu kadar mı? 14 yıldır kim iktidar?

Therewasauser

Ya yani arkadaş koyunu bile evcilleştirmek kaç yüzyıl almıştır ama bunlar 10 senede koyunlardan beter koyun oldular.Yani artık koyun demek az ilerde otlayan ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Gitsin tayyibin yanında saf tutsun. Saygısız cahil

Ervin

Hihi çünkü CHP iktidarda ya.. Ah beyinsizler ah...