Görüş Bildir
Haberler
Şehir İnsanı mısın Köy İnsanı mı?

Şehir İnsanı mısın Köy İnsanı mı?

Şehrin gürültüsü ve kalabalığı mı, yoksa köy yaşamının sessizliği ve huzuru mu? Bir başka pencereden ele alırsak şehir yaşamı sizin için enerji ve eğlence anlamına mı geliyor? Ya da köy hayatı sıkıcı ve zorlu olabilir mi? Tüm bu soruların dışında gerçekte istediğinizi öğrenmeye hazır olun! Yaşam tarzınıza hangisinin daha uygun olduğunu birlikte öğreneceğiz! Acaba siz şehir insanı mısınız, yoksa köy insanı mı? 

Hazır olun, test başlıyor...

1. Zor bir soru ile başlıyoruz. İnternet olmadan yaşayabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Hadi bir de ev seç...

3. Peki sence şehir hayatının en güzel yanı ne?

4. Ya köy hayatı? Sence köy hayatının en zor yanı ne?

5. Şimdi yola çıkıyoruz! Toplu taşıma mı, yoksa bisiklet mi?

6. Biraz da eğlenelim. Ama önce eğlence denince senin aklına bunlardan hangisi geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kendini yaşadığın yere ait hissediyor musun?

8. Sırası gelmişken, tatilde hangisini tercih edersin?

9. Son olarak bir de en yakın arkadaşını seç!

Sen Gerçek Bir Şehir İnsanısın!

Enerji dolu, hareketli ve kaotik bir yaşam tarzı... Tam da ihtiyacın olan şey! Şüphesiz ki bir metropolün kalabalığı, hareketliliği ve gürültüsü sana huzur veriyor. Sessiz ve sakin bir ortamda, kendinle baş başa kaldığında kendini sıkılmış ve huzursuz hissediyorsun. Hatta kütüphane dışında sessizlik fikrini kabul edemiyorsun. Uzun süreli tatillerde bile zorlanıyor, nereye gidersen git içten içe şehrin dinamizmini arıyorsun. Senin için ideal olan, şehrin bitmek tükenmek bilmeyen hareketliliği, telaşı, enerjisi ve kaosu...

Şehir hayatının hızlı temposuna ayak uydurmak, geceyi gündüze katmak, sürekli hareket halinde olmak senin yaşam tarzın. Her ne kadar bu hızlı tempo zaman zaman seni yorsa da, bu durumdan şikayet etsen de, aslında bu durumdan oldukça keyif aldığını biliyorsun. Belki de durmayı bilmiyor ya da durmaktan korkuyorsun.

Enerjik ve neşeli kişiliğin, bu hızlı ve hareketli yaşam tarzına oldukça uygun. Ayrıca biraz işkolik olduğunu da inkar etmemelisin. Şehir hayatının sunduğu olanaklardan, imkanlardan ve fırsatlardan sonuna kadar faydalanmayı seviyorsun. Şehrin ışıklarının sönmemesi, gece hayatının hiç bitmemesi, müziğin hiç durmaması... İşte senin ideal yaşam tarzın bu!

Sen Gerçek Bir Köy İnsanısın!

Sen, huzurun ve sakinliğin tam bir temsilcisisin, doğanın eşsiz güzelliği senin için en büyük ilham kaynağı. Şehrin gürültülü ve karmaşık ışıklarından uzak, gökyüzünün yıldızlarla süslendiği, sükunetin hakim olduğu bir ortamda bulunmayı tercih edersin. Bu durum, senin ne kadar keyifli ve huzur dolu bir insan olduğunu gösteriyor. Şehir hayatının hızlı ve yorucu temposu yerine, kırsalın zorlu ama bir o kadar da huzurlu doğa şartlarında vakit geçirmeyi seviyorsun.

Uzun süren bir otobüs yolculuğunda yorulmak yerine, tarlada çalışarak ve toprağın kokusunu içine çekerek yorulmayı tercih edersin. Zamanın değerini bilir, her anını verimli bir şekilde değerlendirmenin önemini kavramışsın.

Eğlence ve hayata karışmak denilince aklına, sakinlik içinde yapılan aktiviteler geliyor. Senin bu huzur dolu tavrın, etrafındaki insanlara da pozitif enerji veriyor.

Hayatı yavaş yavaş, her anından keyif alarak yaşamayı seviyorsun. Düzen, estetik ve dinginliğe olan hayranlığın, yaşam tarzını ve kişiliğini yansıtıyor. Hiçbir şeyi kaçırmadan ama hiçbir şeye de acele etmeden... Huzur dolu bir şekilde yaşamayı tercih ediyorsun. İşte senin ideal yaşam tarzın bu!

Bu Testler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
17
14
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen gerçek bir köy insanısın!🤔 Kafa dinlemek düşünmek her zaman çok iyidir

kayra han

Ama siz istanbul büyükşehir belediye başkan adayısınız

Ceyda Çetin

köy insanısın güzel ama şartlar zor

......

Şehir hayatı her türlü yorucu bunun en büyük sebebi de aşırı kalabalıklar köyde yaşamanın da kendine göre zorlukları var doğa şartları falan en iyisi kasaba ... Devamını Gör