Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Muhalefete Mesaj: Önce Paylaştı, Sonra Sildi

Sedat Peker'den Muhalefete Mesaj: Önce Paylaştı, Sonra Sildi

Emre Ordu
19.01.2023 - 09:06 Son Güncelleme: 19.01.2023 - 09:13

Birleşik Arap Emirlikleri'nde dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker'in Twitter hesabında hareketlilik yaşandı. Peker, muhalefet eleştirisi içeren paylaşımları önce retweet etti, sonra sildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve dijital tecrit altında tutulan suç örgütü lideri Sedat Peker sessizliğini bozdu. Peker, Twitter hesabından bazı paylaşımları önce retweet etti, kısa süre sonra kaldırdı.

Daha önce seçime iki ay kala 'helalleşme videosu' yayımlayacağını duyuran Peker, bir kullanıcının 'Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor, nasıl s... bir ülkeyiz lan' mesajını retweet etti. Peker 6 dakika sonra paylaşımı kaldırdı.

Gazeteci Seyhan Avşar Peker'in sildiği paylaşımı, 'Seçim tarihi bugün belli oldu ve Sedat Peker az önce kendisiyle ilgili bir paylaşımı retweetledi. 6 dakika boyunca bekledi. Sonra sildi…' notuyla paylaştı. 

Peker daha sonra Seyhan Avşar'ın bu tweetini de paylaştı ve ardından sildi. Seyhan Avşar bu durumu 'Sedat Peker seçime 2 ay kala bazı paylaşımlar yapacağını söylemişti. Ağır tecrit altında olmasına rağmen risk alarak bu akşam bazı paylaşımları retweetledi. Bu adımı 'seçime giden süreçte susmayacağım. Ancak tecritim konusunda muhalefet bir adım atmalı' olarak okunabilir' şeklinde değerlendirdi.

Peker'in avukatı: "Tecrit kalkmadan açıklamalara devam edemez"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, geçtiğimiz gün katıldığı televizyon yayınında, Peker'in seçime iki ay kala yapmaya söz verdiği açıklamaları yapıp yapmayacağına dair soruya yanıt verdi.  Barkın, “Peker, bu tecridin kalkmaması halinde açıklamalara devam etmeyeceğini net biçimde görüyor” dedi.

Ayrıca Sedat Peker'in bir süre önce yakın çevresine,  seçim öncesi yapacağını duyurduğu 'helalleşme açıklaması' hakkında 'Ölsem bile sözümü tutacağım ama tabi bunun için tecridin kalkması gerek. Bunun için muhalefetin çaba sarf etmesi gerek. Tecrit kalkarsa sözümü tutacağımı herkes görecek. Ölsem bile” dediği iddia edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
9
4
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

göt korkusu dediğin mafya bile dinlemez. şöyle erkeğim böyle sözümün eriyim diyen kimi tanıdıysam istisnasız yavşak çıktı.

KumdanKum

Su mafya adamının peşine takılıp gittiniz kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.. Ne söyleyeceksen söyle ne açıklayacaksan açıkla.. kabak tadı verenlerde b... Devamını Gör

KumdanKum

yanlarındaki davutoglu ve babacan zaten herseyi biliyordur kapasiteleri yetseydi mafya adamının ağzına bakmayıp babacan ve davutoglundan gerekli bilgi belgel... Devamını Gör

Ayşe Haseki

Muhalefet gerçekten değişim istiyor mu, bence önce bunu netleştirmek gerek. 20 yıldır önüne gelen çok fırsat ve olayı kullanmayan muhalefeti Peker'in uyarısı... Devamını Gör