Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Çok Konuşulacak Uğur Mumcu İddiası! Uğur Mumcu'yu Mehmet Ağar Öldürttü

Sedat Peker'den Çok Konuşulacak Uğur Mumcu İddiası! Uğur Mumcu'yu Mehmet Ağar Öldürttü

Müge Kakşi
23.05.2021 - 12:49

Son günlerde Sedat Peker'in Youtube'den yayınladığı videolar ülkemizde oldukça olay olmuş durumda. Part olarak attığı videolarda özellikle siyasi isimlerin birçoğuna değinmesi ve çeşitli itiraflarda bulunması ülke gündemine bomba gibi düşüyor. Bugün 7. videosunu yayınlayan Peker Uğur Mumcu'nun ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. İşte Sedat Peker'den çok konuşulacak Uğur Mumcu iddiası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker'den Uğur Mumcu İddiası

Sedat Peker'den Uğur Mumcu İddiası

Son olarak 'Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar' başlığı ile 7. videosunu yükleyen Peker, 24 Ocak 1993'te Ankara'da  arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden Uğur Mumcu hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Uğur Mumcu cinayetinin faili meçhul olmadığını söyleyen Peker, Mumcu'nun uyuşturucu ve silah ticaretlerini araştırdığı için 'derin devlet' tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Sedat Peker, Mumcu'nun Mehmet Ağar'ın talimatıyla öldürüldüğünü iddia etti.

"Olay Yerine İlk Giden Mehmet Ağar'dır"

"Olay Yerine İlk Giden Mehmet Ağar'dır"

Peker, 'Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TRT Haber canlı yayınında sarf ettiği, 'Karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Bu kurguyla karşı karşıyayız. Bu kurguyu yapanların boğazından ilmek ilmek getirmezsek Allah bunun hesabını bizden sorar' sözlerinin ardından, Sedat Peker, 'Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim' ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker şunları söyledi: 

'Süslü Süleyman çok ayıp ettin, yüzündeki boyalar düşünce gerçek halin nasıl ortaya çıktı. Derin Mehmet ameliyat olduğu için hastanede, kendisini bu hafta yoklama almayacağız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın