Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker: Aile Bakanı 'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Tarzında Açıklama Yaptığında, O Bakanı Ayıplasaydınız

etiket Sedat Peker: Aile Bakanı 'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Tarzında Açıklama Yaptığında, O Bakanı Ayıplasaydınız

Kübra Köklü
25.08.2022 - 15:57 Son Güncelleme: 25.08.2022 - 16:16

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Gülşen'in nisan ayında sarf ettiği sözlerin bugün gündeme getirilmesi ve soruşturma açılması sonrası açıklamalarda bulundu: 'Bazı vakıflarda ve Kuran kurslarında erkek çocuklarına tecavüz edildiğinde, o dönemki Aile Bakanı 'Bir kereden bir şey olmaz' tarzında açıklama yaptığında, o bakanı ayıplasaydınız, hatta lanetleseydiniz belki bu gün gösterdiğiniz tepkide daha çok haklılık payınız olurdu'

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Yapılan hırsızlıkları, alınan rüşvetleri örtmek için dinimizi kullanıyorsunuz''

''Yapılan hırsızlıkları, alınan rüşvetleri örtmek için dinimizi kullanıyorsunuz''

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, nisan ayında konser veren şarkıcı Gülşen'in gitaristiyle şakalaşırken, 'İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' sözlerine ilişkin soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

Kendi iddialarının gündemden düşürülmesi için bu görüntülerin dolaşıma sokulduğunu savunan Peker, 'Şarkıcı Gülşen'in 30 Nisan’da söylemiş olduğu bir sözü, tam da benim açıklama yaptığım gün gündeme getirmek aslında iyi bir stratejiydi. Gülşen Hanım'ın söylediği sözü tasvip etmek mümkün değil. Bazı vakıflarda ve Kuran kurslarında erkek çocuklarına tecavüz edildiğinde, o dönemki Aile Bakanı 'Bir kereden bir şey olmaz' tarzında açıklama yaptığında, o bakanı ayıplasaydınız, hatta lanetleseydiniz belki bu gün gösterdiğiniz tepkide daha çok haklılık payınız olurdu. Acaba bu sözleri söyleyen eski Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, kendi erkek torununa tecavüz edilseydi, bu rahatlıkta bu tepkiyi verebilir miydi? Ya da 'Küçüğün rızası varsa sorun olmaz' diyen şu an hali hazırda da Adalet Bakanı olan Bekir Bozdağ'a da tepki gösterseydiniz, bu gün şarkıcı Gülşen'e gösterdiğiniz tepkinin daha bir anlamı olurdu''

'Ses kayıtlarını yayınladığımda...'

'Ses kayıtlarını yayınladığımda...'

''Yapılan hırsızlıkları, alınan rüşvetleri örtmek için yine yüce dinimizi kullanıp, kendinizce strateji yapıyorsunuz'' diyen Sedat Peker sözlerine şöyle devam etti: ''Ancak Yüce Allah'ımız her şeyi görüyor. Ses kayıtlarını, WhatsApp yazışmalarınızdaki skandalları yayınladığımda, şarkıcı Gülşen olayından daha ciddi şeyler bulmanız gerekecek. Ancak yaptığım ifşalara halk sahip çıktı. Yani planınız tutmadı. Gayretullah’a yenileceksiniz.'

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlattı. Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı da verildi. İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah ve Hürriyet gazeteleri şarkıcı Gülşen hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu. Gözaltı kararı 15.18'de Anadolu Ajansı taratından teyit edildi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, ayrıca bir imam hatip mezunu ile ilgili 'İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor' sözlerinin ardından hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen hakkında hukuki süreç başlattı.

Kaynak: https://onedio.com/haber/gulsen-hakki...

''Ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez''

''Ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez''
onedio.com

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in bir imam hatip mezunu ile ilgili sözleri gerekçesiyle hukuki süreç başlattı.

Konuya ilişkin Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, 'Bir şarkıcının, konserinde imam hatip liselerimizi itham ederek bu camiaya yönelik hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayı kendisini kınıyoruz. Kuruluşundan bu yana ülkenin milli ve manevi değerleriyle nesillerin yetiştiği bu kurumlara veya herhangi bir okul türümüze ya da bu okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik aşağılayıcı ve ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez. Bakanlığımızca söz konusu şarkıcının hakaret ve iftira içeren bu sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatılmıştır' denildi.

Önce gözaltı dediler sonra 'mevcutluya' çevirdiler

Önce gözaltı dediler sonra 'mevcutluya' çevirdiler
onedio.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Gülşen’in verdiği konser sırasında bir imam hatip mezunu ile ilgili sarf ettiği, 'İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor' sözleri üzerine soruşturma başlatmış, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı vermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?
onedio.com

Kıyafetleri üzerinden gerici çevrelerce sık sık hedef alınan şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserde sarf ettiği sözlerin sosyal medyaya düşmesinin ardından yeniden gündem olmuştu.

Görüntülerde Gülşen’in bir kişi hakkında, “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” dediği duyuluyor.

Tercih ettiği sahne kıyafetleri ve sahnede yaptıklarıyla her zaman gündem olmayı başaran Gülşen, bu sefer ise kurduğu cümle ile gündem oldu. Gülşen'in sahnede kurduğu 'İmam Hatip okumuş, sapıklığı oradan geliyor' cümlesi ortalığı fena halde salladı! Twitter gündemine bomba gibi düşen Gülşen hakkında soruşturma açıldığı ortaya çıktı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
57
10
8
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlıcan Yavuz

Doğruyu söylemenin bu ülkede suç olduğunu bir kez daha anladık

Barney

onca olay oldu ve onca talihsiz açıklama var ama kimse bunları dert etmiyo da gülşenin bi lafına dertlenmişler. ben bunlardan daha da kansızını görmedim. bun... Devamını Gör

Kübra

Kendi içlerinden olunca söyleyenler gık çıkmıyor. Destek verin de Mansur başkanımız olsun ya. Ülkecek Ankara havası oynayalım yeter bu cemaatçilik! Laiklik... Devamını Gör