Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan'a Oğlu Oğulcan Engin'den Konuşma Yasağı!

Seda Sayan'a Oğlu Oğulcan Engin'den Konuşma Yasağı!

GNS
21.11.2021 - 21:48

Son günlerde kendi aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen ekranların sevilen yüzü Seda Sayan, Safiye Soyman'la yemek yediği bir mekan çıkışında muhabirlerin objektiflerine yakalandı. Oğlu Oğulcan Engin ve Miray Daner'in ilişkileri hakkında herhangi bir açıklama yapmaması üzerine sorular Sayan'a yöneltildi. Daha öncesinde de sorulara aynı cevabı vermiş olan Seda Sayan oğlu tarafından konuşma yasağı olduğunu söyledi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Seda Sayan bu sefer oğlunun getirdiği konuşma yasağıyla konuşuluyor. Oğulcan Engin ve Miray Daner'in yaşadıkları ilişkiyi tamamen gizlemeleri sonucu detaylarla ilgili anne Seda Sayan'a sorular yönetildi. Sayan bu soruları 'yasağım var' diyerek cevapsız bıraktı.

Ata Çağlayan'la Kaçak Bir Şey Yok

Ata Çağlayan'la Kaçak Bir Şey Yok

Seda Sayan, geçtiğimiz gün yine yakalandığı Ata Çağlayan ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Sayan 15 yaş küçük isimle aşk yaşadığı konusuyla ilgili “İlişkimiz olsa söylerim kaçak köçek bir şey yok” dedi.

Oğulcan Tarafından Yasaklıyım

Oğulcan Tarafından Yasaklıyım

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin’in sevgilisi Miray Daner ile ilgili sorulara ise geçtiğimiz gün verdiği yanıta benzer bir yanıt verdi. Sayan “Konuşma yasağım devam ediyor. Oğulcan Engin tarafından yasaklıyım. Bana beni sorun, bana beni sorun” diyerek espri yaptı.

Bu İçerikler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın