Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Şarkılara Göre Saçını Hangi Renge Boyamalısın?

etiket Seçtiğin Şarkılara Göre Saçını Hangi Renge Boyamalısın?

Seçimlerini yap hangi renk sana iyi gelir söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu pop şarkılardan birini seçer misin?

2. Şimdi de bu efkarlı şarkılardan birini seç bakalım.

3. Bir tane de bu şarkılardan seç.

4. Türkçe Rock denilince aklına ilk gelen şarkı?

5. En sevdiğin Eurovision şarkımız hangisi peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir pop şarkı daha seç bakalım.

7. Son olarak bu rap parçalardan hangisi?

Mor!

Mor!

Sen çok zeki bir insansın, bunu düşünce yapından ve kurduğun cümlelerden herkes anlıyor. Ayrıca çok gizemlisin; kimse tam anlamıyla çözemiyor, tanıyamıyor seni. Sen istersen onlara kendini gösterirsin, istemezsen göstermezsin. Bu yüzden sana yakışacak renk mor!

Kırmızı!

Kırmızı!

Sen az biraz sinirli, çabuk parlayan bir insansın; herkes sakin olacak diye bir şey yok değil mi? Ayrıca sen çok tutkulusun! Yaptığın her işe tutkunu katıyor, kendini katıyorsun. Bu yüzden sana yakışacak renk kırmızı!

Kahverengi!

Kahverengi!

Sen her şeyden önce çok dengeli ve sakin bir insansın. Abartıyla, ekstrem şeylerle işin yoktur senin. Bu hayatta tek istediğin şey var o da huzur. Ayrıca tam bir insan sarrafı olduğunu söylememiz lazım... Bu yüzden sana yakışacak renk kahverengi!

Sarı!

Sarı!

Sen son derece neşeli ve dışa dönük bir insansın. İnsanlarla iletişim halinde olmayı ve daima ilginin odağında olmayı seviyorsun. Eğlenmeyi çok iyi biliyor ve seviyorsun. Bu yüzden sana yakışacak renk sarı!

Yeşil!

Yeşil!

Sen bir kere çok enerjik bir insansın ve her anını dolu dolu yaşamaya önem veriyorsun. Romantiksin de; romantizm ve aşk senden sorulur. Karşı konulmaz ve baştan çıkarıcı olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum? Ayrıca çok çılgınsın; herkesin yapmaya korktuğu veya çekindiği şeylere ilk sen atlar, ilk sen yaparsın! Bu yüzden sana yakışacak renk yeşil!

Mavi!

Mavi!

Sen genel olarak son derece sakin ve çekingen bir insansın. Çekingenliğin korkaklığından değil ama, sakinlik istediğinden. Yoksa istersen dünyanın en cesur ve en girişken insanı da olabilirsin. Bu yüzden sana yakışacak renk mavi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
255
183
70
60
21
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Wasserprinzessin

Mor.. Asaletin Ve Zenginliğin Rengidir, Elbette..

Dolunay Gece

mor çıktı düşünüyodum ztn

Beyza

bence de bir renge boyatmayı düşünüyorsan mor ya da koyu mavi düşün diğerleri çok çabuk akıyor. Ben mora boyattığımda 3 ay falan gitmişti. Yeşilse 1 ay sürmedi.

Gizem Yenikler

Sen bir kere çok enerjik bir insansın ve her anını dolu dolu yaşamaya önem veriyorsun. Romantiksin de; romantizm ve aşk senden sorulur. Karşı konulmaz ve baş... Devamını Gör