Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Görsellere Göre Psikolojik Olarak Hangi Fetişe Daha Yatkınsın?

etiket Seçtiğin Görsellere Göre Psikolojik Olarak Hangi Fetişe Daha Yatkınsın?

Fetişizm, özellikle ünlü psikanalist Sigmund Freud tarafından sıklıkla dillendirilen bir olgudur ve vücudun cinsel amacı olmayan bir bölümüne karşı duyulan yoğun istek olarak tanımlanabilir.

Pek çokları tarafından bilinmese de, fetişizm olgusu tamamiyle psikoloji ve bilinçaltı ile alakalıdır.

Bakalım, senin dipsiz beyin kuyularında hangi fetişe yatkınlık yatıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu mürekkep lekesine baktığında ilk olarak ne görüyorsun?

1. Bu mürekkep lekesine baktığında ilk olarak ne görüyorsun?

2. Peki, aşağıdaki mekanlardan seni en çok tedirgin eden hangisi?

3. Peki, burada ilk ne gördün?

3. Peki, burada ilk ne gördün?

4. Burada ne görüyorsun?

4. Burada ne görüyorsun?

5. Burada gözüne çarpan ilk şey ne oldu?

5. Burada gözüne çarpan ilk şey ne oldu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, burada ne görüyorsun?

6. Peki, burada ne görüyorsun?

7. Aşağıdaki kahvelerden hangisini içmek istersin?

7. Aşağıdaki kahvelerden hangisini içmek istersin?

8. Bu fotoğraflardan seni en çok tahrik edeni de seç bakalım!

9. Son soru! Bu akan görsel sana hangi rengi çağrıştırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayaklar senin için cinsel bir dürtü!

Sen sevdiğin insanın ayaklarına dokunmaktan, görmekten ayrı bir zevk alıyorsun. Kimi zaman bilinçaltında estetik duygular uyandıran temiz, narin, orantılı bir ayağa karşı, kimi zamanda bir nevi cinsel güç ve üstünlük göstergesi gibi geldiği için sert hatları ile daha güçlü gözüken bir ayağa karşı dokunma, bakma, hatta öpme istediği duyuyorsun. Zira ayaklarla ilgili takıntılarımız bebekken başlıyor. Yani, objektif olarak bakılacak olursa takıntı derecesinde dahi olsa bunun cinsel açıdan masum ve ilişkiye renk katan bir özellik olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Sen bedene değil, beyne tutkunsun!

Senin zaafın ne bir nesneye ne de bir organa. Sen, karşındakinde zekâ parıltıları gördüğün an gardını düşürüveriyorsun. Karşındaki insanın zekâsını kullanarak çıkarımlar yapması,nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmesi, bilgi birikimi gibi şeyler senin için yeterince tatmin edici. Böyle insanlar, bilinçaltında bir hayranlık uyandırdığı için dış görünüşü nasıl olursa olsun senin için dünyanın en seksi insanına dönüşüyor. Çünkü o zekâyı elde edebilmek, ona ulaşabilmek seni her şeyden fazla tahrik ediyor ve haz veriyor. Kısacası sıradan bir beğenmenin ötesinde vücudunda fırtınalar kopartıyor.

Cinsel ilişkinin efendisi sensin!

Acı vermeyi ya da çekmeyi seviyorsun! Klasik bir cinsel hayat hatta klasik bir yaşam tarzı bile sana göre değil. Normal yollar seni fazla tatmin etmezken bu yolla adeta var oluş bilincinin normalin çok üstüne çıktığını, aşk ve sevgi dolu bir ilişkide bile daha yüklü duyguların ortaya çıktığını hissediyorsun. Bu yöntemlere karşı zaafının olmasının altında aslında psikolojik ve felsefi nedenler yatıyor. Senin bilinçaltında, bu durum sadece cinsel anlamda doyuma ulaşmanın ötesinde yaşama karşı kazandığın bir zafer tadında. Bunun yanı sıra partnerinle bu yolla bir güven bağı kurduğunu düşündüğün için daha bağlı hissediyor, daha çok zevk alıyorsun. Bir diğer önemli neden ise ahlak olgusunu kırıp seni daha özgürleşmiş hissettirmesi. Bu açıdan bakınca, ölçüyü kaçırmadıktan ve karşındakinin de rızası olduktan sonra pek zararı yok gibi.

Henüz sütten kesilmemişsin!

Senin zaafın, insanoğluna kız olsun erkek olsun, ne olduğunu bildiği halde en gizemli gelen organ olan göğüslere karşı. Bilinçaltındaki estetik ve görsel algına göre genelde daha iri ve dolgun göğüslerden hoşlansan bile, senin esas haz duymanı sağlayan şey, bu organ ile kurduğun temas. Elbette bu dürtülerin sebebi tamamen bilinçaltı. Sen anal dönemde, meme ile kurduğun temasta kalmışsın zihin olarak. Bundan dolayı da vücudun diğer tüm noktalarındansa burası ile sağladığın ilişki senin daha çok uyarılmanı ve zevk almanı sağlıyor. Cinsel birliktelik sırasında bu organa dokunmak bile partnerin ile senin aranda daha fazla bağlılık uyandırıyor. Aynı zamanda günlük hayatta kıyafetlerin altında kaldığı için fazlasıyla bir gizem algısı yaratması da bu zaafında büyük etken.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
509
190
127
118
103
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kevın De Bruyne

Fetişimin ayak olduğunu biliyorum ve test bunu buldu. Ben şok. İlk defa ben şok. Ayaklar senin için cinsel bir dürtü! Sen sevdiğin insanın ayaklarına doku... Devamını Gör

Musty Bal

ayakmı ??? manyakmısınız amk !

Asosyal deli

#1 iki tane elini tokusturan tavsan gordum ben ama :/