Görüş Bildir
Haberler
SBK Listesi İddiası: Uğur Dündar Üç İsme Garantör Oldu

etiket SBK Listesi İddiası: Uğur Dündar Üç İsme Garantör Oldu

Emre Ordu
27.07.2022 - 22:19 Son Güncelleme: 28.07.2022 - 12:49

Sözcü yazarı Uğur Dündar, ABD’ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkili olduğu öne sürülen Ahmet Şık, Barış Pehlivan ve Kenan Tekdağ hakkında  “Para alırken görsem, gözlerime inanmam” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara para akladığı iddia edilen ve Avusturya tarafından yargılanması için ABD'ye iade edilen SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Aralarında emniyet, yargı, medya mensuplarının da olduğu çok sayıda kişinin Korkmaz'la ilişkili olduğu ve ondan para aldığı öne sürüldü. 

Korkmaz ile ilişkili oldukları iddia edilen TİP Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, gazeteci Barış Pehlivan ve Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ hakkında gazeteci Uğur Dündar’dan açıklama geldi. Dündar  “Çok net söylüyorum: Bu isimleri Sezgin Baran Korkmaz gibi birinden para alırken görsem, gözlerime inanmam. Öyle kolay değil, bir pusula üzerinden şerefi için yaşayan insanlara, çamur at izi kalsın yapmak!” dedi.

Dündar’ın bu paylaşımına Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Habertürk’ün resmi twitter hesabından yanıt verdi.

Dündar’a teşekkür eden Tekdağ 'Sizin gibi Türkiye'de hak ederek onur ve haysiyet sembolü olmuş bir şahsiyetin kamuoyu önünde tarafıma sunduğu bu güven beyanı benim için onur ve gurur duyacağım bir ibra belgesidir. Yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun var olun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tekdağ'a yanıt veren Dündar 'Rica ederim. Sizi yıllardır tanıyan bir gazeteci olarak doğru bildiğimi her yerde çekinmeden söylerim. Siz, kirli paraya tenezzül edecek biri değilsiniz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Şık'ın söz konusu iddialara yanıtı için bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
10
8
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağında fotoğrafı çıkan gür saçlarıyla meşhur bir siyasetçi vardı sahi ne oldu o konuda mı halı altına süpürüldü ?!

Captain Joe

ahahahaha Ahmet Şık'mi almaz? Sunu unutmayalim, bu ulke dindar goruntusunun arkasina siginip hirsizlik yapanlardan cektigi kadar da devrimci goruntusunun ark... Devamını Gör

Burcu arak

Bu devirde babana güvenme uğur bey