Görüş Bildir
Haberler
Savcı, Beşiktaş'taki Bıçaklı Saldırgan Hakkında Gözaltıya Gerek Görmedi

Savcı, Beşiktaş'taki Bıçaklı Saldırgan Hakkında Gözaltıya Gerek Görmedi

Onedio Medya
01.05.2015 - 18:58

Twitter: @AtarliGulogg

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ta Özgür Altunbilek’i bıçaklayan şahıs hakkında avukatlar suç duyurusunda bulundu ancak İstanbul Cumhuriyet Savcısı saldırgan hakkında gözaltına alma kararı vermedi.

İleri Haber’den Sami Menteş’in haberine göre, 1 Mayıs’ta Taksim’e çıkmak için Beşiktaş’a giden Özgür Altunbilek, polislerin TOMA ve biber gazlı müdahalesi sonrası uzaklaşmak için Beşiktaş Çarşı içerisine girdi. Altunbilek otoparktan çıkan 6-7 kişinin saldırısına uğrayıp kimliği tespit edilemeyen şahıslar tarafından bıçaklandı.

Altunbilek’in avukatı Yelda Koçak Urfa, bıçaklı saldırıdan sonra saldırgan hakkında öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Urfa suç duyurusu dilekçesinde saldırganların olay yerinden uzaklaşmadan kimliklerinin tespit edilmesi, yakalanması ve suç delillerine el konulmasını istedi.

Avukat Urfa’nın suç duyurusunu inceleyen savcı Yaşar Peçen saldırganlar hakkında gözaltına alınması kararı vermezken Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazdığı yazıda olayla ilgili delillerin toplanmasını ve dosyanın kendisine iade edilmesini istedi.

"Hayati tehlikesi sürüyor"

"Hayati tehlikesi sürüyor"

Özgür Altunbilek'in annesi Gülcan Altunbilek, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Altunbilek'in annesi, olayı internetten duyduğunu söyledi ve  'Oğlumla konuşabiliyorum ama tam kendinde değil. Doktor hayati tehlikesi sürüyor dedi, bekliyoruz' şeklinde konuştu.

İleri Haber ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0