Görüş Bildir
Haberler
Sare Pırlanta

Sare Pırlanta

Seli Bododoğan
18.03.2014 - 17:29 Son Güncelleme: 19.03.2014 - 12:37

Pırlantanın Yeni Adresi

Sare Pırlanta - Garni Kuyumculuk, son teknoloji döküm, derecelendirme, cila ve kalite kontrol aşamalarını takip eden geniş çaplı, dinamik üretim ünitesiyle, genel kalite standartları ve altın üreticisidir.

İdari alt yapımızın yaratıcı takımıyla birlikte, müşterilerimizin özel ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, kusursuz ve zamanında teslim garantisiyle hazırladığımız benzersiz model ve özel koleksiyonlar üretmekteyiz.

Merkez binamız ve atölyemizde son teknolojiyi kullanarak çeşitli küpe, yüzük, bileklikler, kolyeler, gerdanlıklar, broşlar, dini semboller, astrolojik işaretler, değerli, yarı değerli ve renkli taşlı, inci, opal mücevherat, düğün seti ve fantazi mücevherat üretmekteyiz.

Kuyumculuk Sektörünün kalbi olan İstanbul Kapalıçarşı'daki Sare Pırlanta- Garni Kuyumculuk, yüksek kalite işçiliğiyle, son teknoloji ürünlerini yerel ve uluslararası piyasada pazarlama ve satış ekibiyle sürekli artan üretimi ve satış kapasitesiyle hem Gold-Ist ve RotaForte gibi yerel, hem de Dubai, ABD, İtalya, Rusya ve İspanya gibi yurt dışındaki sektörel fuarlarda sergilemekte ve pazarlamaktadır.

Global anlamda yükselen Türk Kuyumculuk Sektöründe, sınırsız üretim ve kapasitesiyle göze çarpan bir şirket olan Garni Kuyumculuk ve Sare Pırlanta olarak hedefimiz, kurumsallaşan yapımızla birlikte kuyumculuk ve e-ticaret  sektöründe örnek olmak, yüksek kalitede model ve ürünlerimizle size uygun en mükemmel mücevheratı yaratmak ve en iyisini yakalamak için sürekli ilerlemektir.

Kaynak: http://www.sarepirlanta.com/hakkimizd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0