Şantaj Videosu İfşa Olan Ümit Özdağ'ın Yardımcısı Adem Taşkaya'dan Tepki Çeken Çirkin Yorum
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın İran uyruklu olduğu öğrenilen iş insanı Sait Emir'in Instagram hesabını hacklettiği görüntüler ortaya çıktı.
Taşkaya ortaya çıkan görüntüde iş adamına şantaj yaparak "Bende ses kayıtların var. Benden 5 milyon dolar istediğini söyleyeceğim. Benim arkamda emniyet müdürü var" mesajını yazdırdı.
Ayrıca Taşkaya'nın İyi Parti resmi sitesini hackletme talimatı verdiği de iddia edildi. Videoda konuştuğu kişi İyi Parti'nin internet sitesini açarak Taşkaya'dan teyit aldı.
O anları buradan izleyebilirsiniz;
Ankara Kuşu isimli hesap da Taşkaya'nın Instagram hesabını hacklettiği iş insanı Sait Emir'le ilgili yaptığı bu paylaşımı hatırlattı.
Daha sonra Adem Taşkaya, Twitter hesabına çirkin ifadelerin yer aldığı bir yorum yaptı. İddiaları reddeden Taşkaya, "İddianı ispat edemiyorsan anana sor." dedi.
Taşkaya'nın bu yorumu da tepkiyle karşılandı.
Haydi yorumlara!
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!




Yorum Yazın