Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz Dizisi ‘Umut’ Kimdir? Atakan Hoşgören Kaç Yaşında Ve Nereli?

Sana Söz Dizisi ‘Umut’ Kimdir? Atakan Hoşgören Kaç Yaşında Ve Nereli?

dila bahar
02.11.2021 - 18:35

Star TV yeni bir projeye imza atıyor. Sana Söz adlı Star TV'nin yeni dizisi yarın akşam seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Sana Söz’ün başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya yer alıyor. Dizide yer alan Atakan Hoşgören,‘Umut’ rolü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, ‘Umut’ kimdir? Atakan Hoşgören kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk fragmanı ile seyirci karşısına çıkan Sana Söz dizisi yarın akşam ekranlara geliyor. Dizide ‘Umut’ karakterini canlandıran Atakan Hoşgören'in hayatı merak ediliyor. Atakan Hoşgören kimdir?

Sana Söz Dizisinin Konusu

Sana Söz Dizisinin Konusu

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak. Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur. Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir. Sana söz dizisi 3 Kasım 2021 ilk bölümü ile seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Atakan Hoşgören Kimdir?

Atakan Hoşgören Kimdir?

Sinema, reklam ve dizi oyuncusu, model, sporcu. 1999 yılında İstanbul’da doğdu. 4 Kardeş’in en küçüğüdür. Kolej eğitiminden sonra Doğuş Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümüne devam etmektedir. Oyuncuk hayatına 7 yıl önce başladı. Birçok reklam filminde oynayan oyuncu, Yıldızlar Şahidim adlı dizide kısa bir süre rol almıştır. Tiyatro deneyimi de bulunan Atakan Hoşgören aynı zamanda 5 yıl kadar Beşiktaş altyapısında basketbol oynamıştır. Oyunculuk eğitimini, çeşitli oyuncu koçlarıyla çalışarak edinen Hoşgören'in en son çalıştığı oyuncu koçu Burak Sarımolla’dır. Daha önce Beşiktaş altyapısında basketbol oynayan yakışıklı oyuncu ,modellikten sonra ilk olarak Yıldızlar Şahidim dizisinde yer aldı ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmişti. 4N1K – 2 filmdeki 'Ali Tekelioğlu' karakterini canlandırmıştır. 4N1K filminden sonra 2018’de başlayan 4N1K dizisinde rol aldı. Hobileri arasında kitap, sinema, tiyatro, basketbol, müzik, kısa film, spor ve Klasik Araba tutkusu bulunmaktadır. Atakan Hoşgören 4N1K dizisinde Ali Tekelioğlu karakterini canlandırmış, bu rolüyle de büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. 2020 yılında Akıncı dizisi kadrosunda ve  4N1K Düğün adlı sinema filminde yer aldı.

Yer Aldığı Yapımlar

Yer Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Film ve Diziler:

  • 4N1K Düğün (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2020)

  • Akıncı (Murat, TV Dizisi 2021)

  • 4N1K 2 (Ali Tekelioğlu, Sinema Filmi 2018)

  • 4N1K Yeni Başlangıçlar (Ali Tekelioğlu, TV Dizisi 2018)

  • Yıldızlar Şahidim (TV Dizisi 2017)

  • TV Programı:

  • 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni (Kendisi 2018)

Bu Haberde İlginizi Çekebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın