Görüş Bildir
Haberler
Sana Sayısal Loto Çıksa Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Sana Sayısal Loto Çıksa Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Bakalım büyük ikramiye senin olsa hayatında neler olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Aralarından hangisine daha çok değer verirsin?

4. Ailende hiç gerçekten çok zengin biri var mı?

5. Büyük ikramiye çıktıktan sonra ev almak istedin. Bunlardan hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkramiyeyi kazandığında çevrendekilere de para verir misin?

7. Son olarak, para çok önemli mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hiç tanımadığın akrabaların ortaya çıkardı!

Hiç tanımadığın akrabaların ortaya çıkardı!

Tanımadığın dayın, amcaoğulların falan seni nedense arayıp halini hatırını sorar, bir şeye ihtiyacın var mı diye merak ederlerdi... Kapın o kadar çok çalardı ki gürültüden baş ağrılarından kurtulamazdın. Çook uzaklara kaçıp insanlardan uzaklaşırdın. Herkes unuttuktan sonra da bulunduğu yere dönüp mis gibi bir hayat yaşardın.

Bütün paranı bir işe yatırırdın!

Bütün paranı bir işe yatırırdın!

Yakınlarından birisi bir iş bulduğunu, güzel bir sermaye koyarak çok iyi kazanacağını söylerdi. Sen de ona inanıp azıcık yatırayım deyip yatırım yapardın. Etrafındaki insanların kan emiciliği yüzünden bu iş batardı. Bütün parandan olup eski hayatına dönerdin...

Parana para katardın!

Parana para katardın!

Çok mantıklı yatırımlar yaparak büyük ikramiyeyi daha da büyütürdün. Kimsenin sözlerine inanmayıp kendin uzun araştırmalar yaparak yatırımlar yapardın. Tabii biraz harcardın. Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı iş adamlarından birisi olurdun. İnsanlar senden yatırım tavsiyesi almak için can atardı.

Fazla kafa sana kafayı yedirirdi!

Fazla kafa sana kafayı yedirirdi!

O kadar çok para senin ayarlarını bozardı! Her şeyin parayla halledebileceğini sanıp insanlara karşı olan davranışların değiştirirdin. İnsanlar senin çok değiştiğini söyleyip senle arkadaşlıklarını keserdi. Sen de herkesten bu tepkiyi aldıktan sonra yalnız kalıp delirirdin!

Sevgilini/Eşini değiştirirdin!

Sevgilini/Eşini değiştirirdin!

Hayatında her şeyi değiştirmeye karar verip bundan başlardın! Para seni çok değiştirirdi çooook. Sevdiğin insan bile senin çok değiştiğini söylerdi. Ama sen sürekli inkar ederdin. Sürekli kavga etmeye başladığın için yıpranırdın. Ayrılmaya karar verip hayatına yeni bir insan alırdın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
162
128
92
66
33
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bütün parasını kör gözle sonu belli olmayan bi işe yatıracak kadar gerizekalı değilim. Ben kıyıda köşede mutlaka para istifleyen kirli çıkılardanım.

Gizem Yenikler

Hiç tanımadığın akrabaların ortaya çıkardı!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Parana para katardın! Çok mantıklı yatırımlar yaparak büyük ikramiyeyi daha da büyütürdün. Kimsenin sözlerine inanmayıp kendin uzun araştırmalar yaparak yat... Devamını Gör