Görüş Bildir
Haberler
San Andreas Mega Deprem Konusu Nedir? San Andreas Mega Deprem Oyuncuları Kimlerdir?

San Andreas Mega Deprem Konusu Nedir? San Andreas Mega Deprem Oyuncuları Kimlerdir?

2015 yılında gösterime giren San Andreas Mega Deprem filmi yönetmen koltuğunda Brad Peyton otururken filmin senaryosu da Carlton Cuse ve Andre Fabrizio'a aittir. Bu gece Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki, San Andreas Mega Deprem konusu nedir? San Andreas Mega Deprem oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Film, Kaliforniya'da yaşanan deprem felaketinden sonra, helikopter pilotu olan Ray (Dwayne Johnson) ve eski eşi Emma'nın (Carla Gugino) kızları Blake'i (Alexandra Daddario) kurtarmak için Los Angeles'tan ayrılıp San Francisco'ya gitmeye çalıştığı sırada yaşayacağı olayları konu alıyor.

SAN ANDREAS MEGA DEPREM KONUSU NEDİR?

Caltech sismolog Dr. Lawrence Hayes ( Giamatti ) ve meslektaşı Dr. Kim Park ( Lee ), Hoover Barajı'nda yakınlarda ve daha önce bilinmeyen bir fay kırıldığında yeni bir deprem tahmin modelini test ediyor ve barajı çöken 7.1 büyüklüğünde bir depremi tetikliyor ; Genç bir kızı kurtarma çabasının ortasında , ayağı çıkıntı yapan inşaat demiri tarafından delinmesi ve onu barajın yıkanmış bir bölümüne iğnelemesiyle Park öldürülür . Hayes, tüm San Andreas Fayı'nın değiştiğini ve yakında bir dizi büyük depreme neden olacağını ve fay hattı boyunca şehirleri potansiyel olarak yok edeceğini keşfeder . Nüfusu uyarmak için yarışmaya başlar.California , öğrencileri Alexi ( Utgoff ) ve Phoebe ( Neitling ) ve muhabir Serena Johnson ( Panjabi ) ile birlikte.

9.1 büyüklüğünde bir deprem Los Angeles ve San Francisco'yu harap ettiğinde , Los Angeles İtfaiye departmanında bir helikopter kurtarma pilotu olan Ray Gaines ( Johnson ), karısı Emma'dan ( Gugino ) boşanma sürecinde kendisini Los Angeles'taki bir gökdelenden kurtarırken bulur. Bu arada, kızları Blake ( Daddario ), şehre bir deprem vurduğunda, Emma'nın yeni erkek arkadaşı Daniel ( Gruffudd ) ile San Francisco'yu ziyaret ediyor , çöken otoparkın molozları onu Daniel'in arabasına sıkıştırıyor. Panikleyen Daniel, Blake'i korkak bir hareketle terk eder. Ben Taylor ( Johnstone-Burt), Daniel'in firmasında iş arayan bir İngiliz mühendis ve küçük kardeşi Ollie ( Parkinson ), Blake'i kurtarır ve Çin Mahallesi'ne ulaşarak başarılı bir şekilde yardım için ailesini ararlar .

SAN ANDREAS MEGA DEPREM OYUNCULARI KİMLERDİR?

  • Dwayne Johnson

  • Alexandra Daddario

  • Carla Gugino

  • Colton Haynes

  • Art Parkinson

  • Archie Panjabi

  • Todd Williams

  • Ioan Gruffudd

  • Will Yun Lee

  • Kylie Minogue

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın