Görüş Bildir
Haberler
Samsung'da Yeni Hedef Akıllı Ev Konsepti

Samsung'da Yeni Hedef Akıllı Ev Konsepti

Caner
15.08.2014 - 12:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung, Smartthings'i Satın Aldı

Güney Koreli teknoloji firması Samsung , önemli bir satın alma gerçekleştirerek ev elektroniği üzerinde daha fazla kontrol sahibi olarak 'akıllı ev' konsepti üzerine çalışmalar yapan rakiplerinden geri kalmamayı planlıyor. Bildiğiniz gibi Apple , eylül ayı itibarıyla yeni iPhone'larını duyuracak ve iOS 8 ile birlikte iPhone telefonların evlerde kullanılan bazı elektronik eşyaları yönetebileceği konuşuluyor. Mesela telefon yardımıyla oda ışığını açıp kapadığınızı, kapıyı kilitlediğinizi düşünün. Tabii ev elektroniği üzerine daha farklı çalışmalar da yapılıyor ve bu çalışmaların ardındanki isimlerden bir tanesi de firması.

Oturduğunuz evi bir akıllı eve dönüştürüp daha rahat bir hayat sürmenizi amaçlayan , artık Samsung'un. Samsung, bu firma için 200 miyon dolar ödedi. Zaten aylar öncesinde de Samsung'un bu firmayı alabileceğine dair söylenti haberler gelmişti.

, ürettiği elektrik tasarrufu sistemi, akıllı kapı kilit sistemi, ışık açma kapama sistemi gibi ürünlerle binlerce Android ve iOS kullanıcısı tarafından tercih ediliyor. Firma CEO'su Alex Hawkinson , ekibin yine çalışmalarına tam gaz devam edeceğini ve SmartThings'in yine SmartThings olarak kalacağını bildiriyor.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0