Görüş Bildir
Haberler
Samsung Kavisli Ekranlı Galaxy Note Edge İle Şaşırttı

Samsung Kavisli Ekranlı Galaxy Note Edge İle Şaşırttı

Caner
04.09.2014 - 09:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Kavisli Ekranlı Galaxy Note Edge İle Şaşırttı

Samsung, IFA 2014 etkinliğinde sadece bir değil iki akıllı telefon tanıtarak herkesi şaşırttı. Şirket bu etkinlikte Galaxy Note 4’ün yanı sıra kavisli ekranı ile Galaxy Note Edge modelini de tanıttı.

Kavisli ekran özelliğine sahip Galaxy Note Edge’nin sağ kenarı arkaya doğru gidiyor. Bu benzersiz tasarım üç ana avantajları ile birlikte geliyor: Birincisi, sadece bütün ekranı açmadan ekranın kenarında cevapsız bildirimlere bakarak pil ömründen tasarruf edebilirsiniz. İkincisi kolayca ve daha hızlı bir şekilde sosyal ağ ve diğer uygulama güncellemelerini hemen görebilirsiniz. Ve son olarak, yeni düğmeler ve diğer özelleştirilebilir özellikleri ile cihazınızın üzerinde ek kontrol düzeyine sahip olacaksınız.

Galaxy Note Edge Note 4 gibi aynı zamanda gerçek bir phablet. Cihazda Quad HD (x 2560 1440) piksel çözünürlük ve kenarı için ek bir 160 piksel ile bir 5.6-inç ekran özelliği mevcut. Kaputun altında 2.7GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemci ile güçlendirilmiş cihaz, OIS özellikli 16 megapiksel kamera özelliğine sahip. Ayrıca f / 1,9 diyafram açıklığı ve panorama selfie özelliği ile 3.7 megapiksel kamerası mevcut.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/sam...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anarchy

guzel telefon alınabilir 2 sene sonra