Görüş Bildir
Haberler
Samsung, Galaxy S6 Edge Bükülme Testini Yanıltıcı Buldu, Kendi Testini Yayınladı

Samsung, Galaxy S6 Edge Bükülme Testini Yanıltıcı Buldu, Kendi Testini Yayınladı

ATKN
06.04.2015 - 16:52

Geçtiğimiz günlerde SquareTrade’in Galaxy S6 Edge’i de tabi tuttuğu bükülme testi görünüşe bakılırsa Samsung’un canını epey sıkmış. SquareTrade’in testinin yanlı ve aldatıcı olduğunu belirten Güney Koreli şirket, üstüne bir de kendi yaptığı bükülme testini yayınladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung’un SquareTrade testine karşı çıktığı ilk konu kuvvet seviyesi. Hatırlayacağınız üzere SquareTrade telefonlara 50 kg’lık bir kuvvet uygulamıştı. Samsung bu miktarın gerçek dışı olduğunu belirterek, normal şartlarda bir insanın uygulayabileceği kuvvetin en fazla 30 kg olduğunu belirtti. Samsung’un gerçekleştirdiği testte ise Samsung Galaxy S6 ve S6 edge 32 kg kuvvete kadar dayanıklılık gösteriyor. Güney Koreli şirketin bir diğer itiraz konusu ise basıncın uygulanış şekli. SquareTrade testinin tek bir noktadan, telefonun yalnızca ekran kısmından uygulandığı hatırlatan Samsung, her telefonun dayanıklı ve dayanıksız olduğu farklı noktalar olabileceğine dikkat çekti. iPhone 6 bükülme haberlerine karşılık Apple’ın da savunduğu noktalar…

Tüm bu sebeplerden ötürü söz konusu testin yanıltıcı olduğunu ve kullanıcıları yanlış yönlendirdiğini savunan Samsung, kendi metodlarıyla gerçekleştirdiği testin videosunu da yayınladı. Samsung’un videonun girişinde kullandığı ifadeler de bir hayli sert: “Bu video telefonları parçalayarak kimsenin sadist arzularını tatmin etmek için değil; Samsung cihazların en zorlu koşullarda bile ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek için çekilmiştir.”

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0