Görüş Bildir
Haberler
Samsun Müftüsü, Nikahsız Cinsel İlişkiyle Çocuğa Cinsel İstismarı Bir Tuttu

Samsun Müftüsü, Nikahsız Cinsel İlişkiyle Çocuğa Cinsel İstismarı Bir Tuttu

Ulaş
13.10.2014 - 19:19 Son Güncelleme: 14.10.2014 - 10:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç.Dr. Hayrettin Öztürk, nikahsız cinsel ilişkiyle çocuğa yönelik cinsel istismarı bir tuttu. Öztürk, “18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır” dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğinde konuşan Hayrettin Öztürk, ‘iffet ve sabır’ konusunda yapılan hatanın telafisinin mümkün olmadığını söyledi.

“Buluğ çağından sonra iffet çok cazip tekliflerle elden gider. İyi niyetle başlayan birlikteliğin sonu kötü sonla biter” diyen Müftü Öztürk, iffetsizliğin gözden, kulaktan, elden başladığını, bir sınır yoksa hiçbir sınır olmadığını savundu.

‘Şehvet öyle bir şeydir ki…’

Bu tezini desteklemek için verdiği örnekte nikahsız cinsel ilişkiye giren 18 yaşındaki insanla, pedofil bir tecavüzcüyü bir tutan Öztürk şunları söyledi: “18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır. Şehvet öyle bir şeydir ki, sınırda durmazsanız, duracağınız hiçbir yer yoktur.”

Ateizm, Marksizm hatta Allahsızlık…

Konferansta söz alan bir diğer isim Samsun Valisi İbrahim Şahin ise 20’inci yüzyılda ‘Ateizmin, Marksizmin hatta Allahsızlık’ inancının teşvik edildiğini savundu.

“Batılılar Müslümanların huzur içinde yaşamasından rahatsız oluyor” diyen TRT’nin eski genel müdürü, Müslümanlığa kayışı engellemek için özellikle Batı medyası ve güdümlü medyanın, Müslüman dünyasının negatifliklerini, olumsuzluklarınıöne çıkardığını iddia etti.

  • Diken
Kaynak: http://www.diken.com.tr/hayrettin-ozt...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0