Görüş Bildir
Haberler
Sağlıklı Beslenme ve Sporun Kilo Vermede Önemli Bir Rol Oynadığının Kanıtı 12 Ünlü

etiket Sağlıklı Beslenme ve Sporun Kilo Vermede Önemli Bir Rol Oynadığının Kanıtı 12 Ünlü

Sağlıklı yaşamak önemlidir. Güzel görünmekten ziyade, vücudunuzun işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için yediğiniz ve içtiğiniz şeylere özen göstermelisiniz! Biz de sizler için, beslenmenin ve sporun önemini bir kez daha vurgulamak adına, fazla kilolarından kurtulan 12 ünlüyü derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şeyla Halis

1. Şeyla Halis

Başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Şeyla Halis, son dönemlerde aldığı kilolardan oldukça rahatsızdı. Sağlıklı yaşam adına doğru beslenme ve spor yardımıyla bir yılda tam 40 kilo verdi!

Herhangi bir operasyona gerek duymayan Şeyla Halis, başarısının sırrını 'Ölüm orucu tutmadım. Kilo verdikçe kendimi ödüllendirdim. Her istediğimi doğru zamanda ve doğru miktarda yedim. Orta tempoda yürüyüşe ve yüzmeye önem verdim.” diyerek açıkladı. Şu anda da sağlıklı yaşamaya özen gösteriyor ve ekliyor: 'Mutlu bir zayıflama süreci içerisindeyim ve devam ediyorum!'

2. Aydın Uğurlu

2. Aydın Uğurlu

Yeni albüm hazırlıkları içerisindeyken, aldığı fazla kilolarla oldukça gündemdeydi Kuşum Aydın.

Sıkı bir diyet ve sporla, doktor kontrolünde 3 ayda 20 kilo verdi. 'Mide ameliyatı oldunuz mu?' sorusuna ise 'O ameliyatla zayıflayanların vücutları deforme oluyor. Ben doktor kontrolünde diyetle verdim.' diyerek cevap verdi.

3. Hazal Kaya

3. Hazal Kaya

Güzel oyuncunun da bir ara aldığı kilolar gündemdeydi... Şeker hastalığı yüzünden kısa bir sürede kilo alan Hazal Kaya, ilk olarak hastalığını kabullenerek başlamış diyetine.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı diyeti de şu şekilde açıkladı: 'Hastalığıma uygun bir beslenme programı oluşturdum, yemeklerimi kendim pişirmeye başladım. 2.5 ayda sağlığıma kavuştum, 11 kilo verdim.'

4. Rasim Öztekin

4. Rasim Öztekin

Ünlü oyuncumuzun da bir ara kilolarla başı dertteydi...

Ardından kısa bir süre içerisinde 23 kilo verdi! Verdiği kilonun ardından açıklama yapan sanatçı, 'Buradan halkımıza sesleniyorum; ben diyet yapmadım. Sadece karbonhidratı kestim, ekmek, pilav, makarna gibi şeyleri yemiyorum' dedi. Eh, bir de sporu unutmamak gerek tabii!

5. Seda Akgül

5. Seda Akgül

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren, Kısmetse Olur programının sunucunu Seda Akgül!

Vitamin desteği, sabah aç karnına içtiği, metabolizmasının hızlanmasını sağlayan sade kahvesi, akşamları hafif yediği yemekleri ve yaptığı sporuyla 6 ayda 25 kilo verdi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ümit Erdim

6. Ümit Erdim

Ümit Erdim'in de başı bir ara kilolarıyla dertteydi.

Yıllardır fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Ümit Erdim, crossfit yapmaya başlamış, 6 ayda 25 kilo vererek sağlıklı bir vücuda kavuşmuştu.

7. Alec Baldwin

7. Alec Baldwin

Yakışıklı aktör de bir zamanlar kiloluydu!

cbsmix1065.files.wordpress.com

4 ayda 13 kilo veren Alec Baldwin, verdiği kiloların sırrının spor olduğunu açıkladı. Aynı zamanda hayatından şekeri tamamen çıkaran aktör, sıkı bir diyetle kilolarından kurtuldu!

8. Mariah Carey

8. Mariah Carey

Hamileliğinin ardından oldukça fazla kilo alan güzel şarkıcı, buna bir dur demenin vakti geldiğini her ne kadar belirtse de, kilo almaya devam ediyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ardından doktor yardımıyla sağlıklı beslenerek ve düzenli yürüyüş ile 15 kilo verdi. Sonrasında Amerikan Kalp Derneği ile çalışmak ve sağlıksız beslenme ve egzersiz yetersizliğinin ne denli kötü hastalıklara yol açabileceği konusunda insanlara yardım etmek istediğini açıkladı.

9. Jonah Hill

9. Jonah Hill

Bir anda yıldızı parlayan başarılı aktör Jonah Hill'i bilmeyeniniz yoktur.

Söylentilere göre Moneyball filminden sonra Brad Pitt'in yardımıyla oldukça fazla kilo veren aktör, sağlıklı beslenmenin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Japon mutfağının sağlıklı ve taze yemekleriyle, yaptığı düzenli sporuyla fit bir hale gelmiş!

10. Drew Barrymore

10. Drew Barrymore

Hollywood yıldızlarından Drew Barrymore da bir zamanlar aldığı kilolarla insanları şaşırtmıştı.

Fazla kilolarından kurtulmasının sırrı ise; güne erken başlamak, öğün sayısını artırmak ve elbette ki spor! Özellikle yoga ve koşunun etkisinin çok büyük olduğunu da belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jennifer Hudson

11. Jennifer Hudson

Başarılı şarkıcı da bir zamanlar kiloluydu!

Tam tamına 35 kilo vererek, sağlıklı bir görünüme kavuşan Jennifer Hudson, herkesin ilham kaynağı oldu. Başarısının sırrı mı? Sağlıklı beslenme ve elbette ki spor!

12. Zach Galifianakis

12. Zach Galifianakis

Hangover'ın yıldızı, başarılı aktör de fazla kilolarından şikayetçi olanlardan.

Ancak son haliyle sevenlerini oldukça şaşırtmıştı. Verdiği 15 kilonun ardından dikkat çeken başarılı oyuncu, halinden memnun olduğunu da belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
950
263
140
24
23
23
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lady kasumova

Görünüşü para kazanmasında etkiliyse bu kadar neden zayıflamasın? Tabii ki ,takdir etmek lazım ama bizler halk olarak 8-5 çalışan ,gününün 2-3 saatini yolla... Devamını Gör

haylaz adam

#5 Seda Akgül çok başarılı bir sunucuydu keyifle takip ederdim. keşke karanlık tarafa geçmeseydi ve o kısmetse olur denen panayırda yer almasaydı.

TuzRuhu

Bir kanalda her sabah haber sunardı çok dobra konuşurdu

Xoxo

Ben de bi 10 kilo falan verebilsem.