Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Dizisinden Üzücü Haber Geldi! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen Yoğun Bakımda...

Sadakatsiz Dizisinden Üzücü Haber Geldi! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen Yoğun Bakımda...

Müge Kakşi
15.04.2021 - 18:52

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Dizide Haluk Güçlü karakterine hayat veren sevilen oyuncu Burak Sergen bir süredir hastanede tedavi görüyordu. İlk süreçte Covid-19 testi negatif çıkan oyuncunun son durumu Med Yapımdan geldi. Yapım şirketi 60 yaşındaki oyuncunun Kovid-19 nedeni ile yoğun bakımda tedavi olduğunu açıkladı. İşte Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in sağlık durumu ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz'den Hayranlarını Üzen Haber

Sadakatsiz'den Hayranlarını Üzen Haber

Oyuncu Burak Sergen, geçen pazartesi günü evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çeken ve akciğerlerinde enfeksiyon olan 60 yaşındaki oyuncu , yoğun bakıma alınmıştı.

Sergen’in Instagram hesabından yapılan paylaşımda 2 corona testi sonucunun da negatif çıktığı söylenmiş ve sevenlerinden dua istenmişti.

Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise dün yaptığı paylaşımda “Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan corona testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Sergen Koronavirüse Yakalandı

Burak Sergen Koronavirüse Yakalandı

Burak Sergen’in sağlık durumuyla ilgili son bilgi ‘Sadakatsiz’ dizisinin yapım şirketi MedYapım’dan geldi. Sergen’in corona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen açıklamada “Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in covid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Burak Sergen’den gelen kötü haberlerin ardından dizinin oyuncularından Alp Akar’ın da corona testi pozitif çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın