Görüş Bildir
Haberler
TV
Asya İntikam Savaşı Başlattı! Sadakatsiz 51. Bölüm Tek Parça Full İzle: Sadakatsiz Fragmanı Yayınladı mı?

Asya İntikam Savaşı Başlattı! Sadakatsiz 51. Bölüm Tek Parça Full İzle: Sadakatsiz Fragmanı Yayınladı mı?

Kanal D ekranlarında soluksuz izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. 2 Mart Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 51. bölüm tek parça izleme linki, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal D tarafından yayınlandı. Sadakatsiz son bölümde Aras'la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya'nın son kararı ne olacaktır? Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokacaktır. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte 2 Mart Sadakatsiz son bölümde yaşananlar ve Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz, her çarşamba yayınlanan yeni bölümüyle izleyenleri ekrana bağlıyor. Dün akşam yayınlanan Sadakatsiz 51. Bölümde yine birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. İşte Sadakatsiz son bölüm detaylar…

Sadakatsiz Son Bölüm Yaşananlar

Sadakatsiz Son Bölüm Yaşananlar

Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya'nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya'nın aklına soktuğu şüphe Derin'i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya'nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Derin'in tavrı Ali'yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir. Aras'la çıktığı yolda beklediğinden çok daha büyük engellerle karşı karşıya kalan Asya'nın son kararı ne olacaktır?

Sadakatsiz 51. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Sadakatsiz 51. Bölüm Tek Parça Full İzle…

Sadakatsiz 51. bölüm tek parça izleme linki, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal D tarafından yayınlandı.

Sadakatsiz 51. Son Bölüm Full İzle

Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı Yayınladın mı?

Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı Yayınladın mı?

Kanal D, Sadakatsiz 52. bölüm fragmanını henüz yayınlamadı. Sadakatsiz son bölüm fragmanı yayınladığında haberimizde olacak.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın