Görüş Bildir
Haberler
TV
Sadakatsiz Son Bölümde Asya ve Aras'tan Evlilk Kararı: Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça İzle

Sadakatsiz Son Bölümde Asya ve Aras'tan Evlilk Kararı: Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça İzle

CansinA
24.02.2022 - 12:32

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Sadakatsiz dizisi hakkında final yapacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. 49. Bölümde sürpriz bir şekilde Burak Sergen'in canlandırdığı Haluk karakterinin veda etmesi Sadakatsiz izleyicilerini şok etmişti. Aras ve Asya'nın evlilik kararı alması, Haluk'un ölümünden sorumlu tutulmaları ve Selçuk'un hamleleri son bölümü son derece heyecanlı hale getiriyor. 23 Şubat Çarşamba akşamı 50. bölümü ile seyircileriyle buluşan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde neler oldu? 50. bölüm full izle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

49. Bölümde Burak Sergen'in canlandırdığı Haluk karakterinin kalp krizi geçirerek diziye veda etmesi Sadakatsiz izleyenlerinde büyük bir şok yarattı. Bu olaylı bölümün ardından dün (23 Şubat Çarşamba) akşam yayınlanan yeni bölüm de izleyicilerin gündeminde yer aldı. Peki 50. bölümde neler oldu? 50. bölüm full izle!

50. Bölümde Neler Oldu? Sadakatsiz Son Bölüm Full İzleme Linki

50. Bölümde Neler Oldu? Sadakatsiz Son Bölüm Full İzleme Linki

Aras'la birlikte İngiltere'de yaşama kararı alan Asya'yı kötü bir sürpriz bekliyor! Haluk’un ölümünün ardından herkes tarafından suçlanan Asya ve Aras, zor bir dönemece girmiştir. Yaşananlardan Aras’ı sorumlu tutan Selçuk’un hamlesi, Nil ve Selçuk’un arasında soğuk rüzgarlar estirir. Volkan’ın evine yerleşen Derin’in Ali konusunda atacağı adım merak konusu olurken, yaşanan hangi beklenmedik gelişme Asya’yı yeni bir yol ayrımına getirir?

Sadakatsiz 50. Bölüm Tek Parça Kesintisiz İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın